Dilluns 8 de febrer: reunió amb els serveis territorials de cultura de la Generalitat

Dilluns, a part del Carnaval, també hem treballat a l’Ajuntament!

Al migdia l’equip de govern hem tingut una reunió molt profitosa amb el servei territorial de cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.


ReunióAgràsFebrerLa regidora de cultura va demanar una reunió amb el servei de biblioteques de la Generalitat per parlar de la possibilitat d’entrar en aquesta xarxa. Ens van respondre que vindrien a la Bisbal per veure la biblioteca, i hi assistiria també el Sr. Jordi Agràs, Cap dels serveis territorials de cultura.

Tant la biblioteca com la seva dinamització és un tema molt important per aquest equip de govern i, per aquest motiu, hi hem assistit tots a la reunió (menys el Pere Saumoy que no ha pogut venir). Ens han explicat els requisits per entrar dins la xarxa i també tot allò a què tindrem accés: ajudes, nous serveis com clubs de lectura, … en definitiva dinamitzar més la biblioteca, acostar la biblioteca als bisbalencs i fomentar la lectura a totes les edats.
Dir també que, en les dues legislatures anteriors, no es va sol·licitar cap reunió amb el servei de cultura ni amb el servei de biblioteques. És qüestió de prioritats dels equips de govern!

En el pressupost d’aquest 2016 hi ha una partida (la primera després de 8 anys) per comprar llibres per la biblioteca. A aquesta partida hi hem de sumar 500€ d’una subvenció de la Diputació per adquirir llibres. Avui hem aprofitat per demanar llista de llibres recomanats per comprar, de totes les edats i estils.
Ben aviat podrem gaudir de novetats literàries!

Després hem visitat la biblioteca i han quedat meravellats de l’edifici i de la biblioteca! Tant per l’espai, com per la il·luminació i l’entorn.

Recordo que aquestes vacances de Nadal vam tenir el goig de tornar a gaudir dels contacontes per part dels voluntaris i que ben aviat hi tornaran. Això també és dinamització de la biblioteca!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari