Dimarts 2 de febrer: estudi de mobilitat i noves tecnologies també al CCBP

A començaments de la tardor passada, l’equip de govern vam sol·licitar a la Diputació de Tarragona un estudi de la mobilitat de la Bisbal.
Mobilitat inclou els sentits de circulació, la senyalització horitzontal i vertical, els reductors velocitat, la senyalització dels aparcaments i dels edificis municipals, …


Nucli1M’he trobat amb conductors que pregunten “com puc sortir del poble?”, “com puc arribar a …?” i que em costa dir com arribar-hi en cotxe!
Aquests últims anys s’han fet canvis de sentit als carrers sense bona senyalització que despisten els conductors.
En 3 o 4 mesos estarà fet aquest estudi del nucli, Priorat i Can Gordei amb mesures per millorar-ho. Després ho posarem a la pràctica (senyals, reductors de velocitat, …) amb el límit de la partida del pressupost. Si no hi hagués prou partida, seguiríem l’any vinent.

Al migdia he assistit a una sessió de formació al Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) pels consellers comarcals. És sobre el tema que explicava ahir i que estem aplicant a l’ajuntament: signatura electrònica, expedients, … tot sense paper.
En aquest cas és molt pràctic perquè els consellers no anem cada matí al Consell. El fet de poder consultar expedients, documentació i signar des de casa, des de la tauleta o des del mòbil, agilitzarà els processos i podrem veure en quin punt està cada tema.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari