Divendres 29 de gener: orgull d’entitats bisbalenques!!

OriolBAvui divendres al vespre l’Oriol Borreda Cassà ha compartit la seva experiència a Oman, dins el Segon Cicle d’Audiovisuals de Muntanya.
Aquest cicle està organitzat per la Bisbal Vertical i han estat 3 divendres d’audiovisuals i explicació, a l’auditori del CMC.
Les imatges i l’explicació de l’Oriol han estat brutals!
Després, a les 10 de la nit, al mateix auditori del CMC, he assistit a la reunió dels socis d’Smiles for Children. És una ONGSmiles amb pocs mesos de vida que va començar des de l’expedició del Carles Castelló, Sergi Guasch i Xavi Mitjans al Nepal.
Al ser nova tenim pocs socis però grans col·laboradors i molts projectes!

Tan la Bisbal Vertical com Smiles for Children, porten la Bisbal arreu amb projectes d’escalada i de portar somriures, cadascú en el seu àmbit, i de compartir-ho després amb tothom qui vulgui.

També volia comentar que queda només una setmana per Carnaval i molts bisbalencs i bisbalenques preparen disfresses i carrosses, i moltes entitats bisbalenques es preparen també per oferir-nos festa a la Bisbal!
El Club segle XX, la Societat i els Esventats, ja fa setmanes que treballen per oferir-nos sopars, rues, espectacles infantils, balls i dinars de carnaval!!
Moltes felicitats a totes aquestes entitats que organitzeu activitats i a tots els grups que us disfresseu el cap de setmana que ve!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari