Dilluns 18 de gener: preparant la Junta de Govern de dimecres

Avui repassem els punts de l’ordre del dia de la Junta de Govern de dimecres 20 de gener. La setmana passada ja en vamBalcó celebrar perquè tocava Junta el dimecres 6 de gener, dia de Reis, i ho vam passar a dimecres passat. Junta de govern amb punts d’obres menors, pagament de factures i algun altre punt.

SOMAvui també m’he reunit amb la tècnica d’ocupació, l’Arantzazu, que m’explicava que ja tenim 50 usuaris donats d’alta i que ha començat els contactes amb empreses. S’està fent molta feina i ens donem a conèixer com un servei municipal seriós per facilitar i millorar les possibilitats i expectatives professionals. Un servei sense amiguismes, un servei com ha de ser!

Anem engegant el 2016 iniciant projectes i propostes per aquest any. Sempre hi ha feina a fer!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

  1. Ara sí 19 de gener de 2016 10:38 am Respon

    Aprofito per donar xifres del atur:
    A Desembre del 2014 a La Bisbal teníem 410 persones a l’atur.
    Al Desembre passat (2015) teníem 374 persones a l’atur,
    Es a dir dons que tením 46 aturats menys, i que estem en xifres de l’atur a nivell del 2008.

Deixa un comentari