Dimarts 22 de desembre: a les portes del Nadal

CantEscola1Avui dimarts és l’últim dia d’escola abans de les vacances de Nadal, i és un dia especial veure els nens cantant a les funcions de l’escola i de l’escola de música!
Aquest matí hem començat a les 10:00h pels més petits de P3 i hem acabat a un quart d’1 del migdia aproximadament amb els de 6è de primària.CantEscola2
La Societat, que cada any cedeix la sala gratuïtament a CantadaEscola3l’escola, s’ha omplert de gom a gom per encabir pares, avis i tota la claca!!
Si és bonic veure els infants contents i amb ganes d’ensenyar-te la cançó i el poema que han aprés, què puc dir quan surten els teus fills!!!
Un matí per recordar!

A les 5 de la tarda l’Aniol i el Magí han anat a assajar per l’actuació al CMC de l’instrument que aprenen a l’Escola Municipal de Música.
Fa onze o dotze anys que va començar l’escola de música, va començar amb molta empenta i en els últims anys havia quedat quasi en res, per deixadesa de l’antic equip de govern.
Aquest curs ja hi ha més alumnes i apostem per donar-la a conèixer i fer-la créixer.CantCMC2
CantadaCMC1També hem començat amb nous instruments: guitarra i flauta a part del piano. Aquest curs tenim 6 alumnes de piano i 3 de guitarra, més els petits que fan sensibilització.
Ha estat un gran concert on veus el que han aprés en aquests pocs mesos de curs i amb ganes d’escoltar-los demà dimecres a les 6 de la tarda a la plaça de l’església, a la cantada de nadales.
Hi esteu tots convidats!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari