Divendres 18 de desembre; últim dia de campanya i sopar de Nadal

Avui últim dia de campanya! Han sigut dies intensos de no parar, compaginant l’alcaldia amb la campanya, però ha valgut la pena!
BarcelonaMercèMarHe conegut moltes persones que van a la llista del Congrés i del Senat per Democràcia i Llibertat, i ha estat un autèntic plaer compartir amb tots ells/elles aquestes dues setmanes!
Em sento privilegiada de poder treballar per la Bisbal i per Catalunya. Poder fer el que t’agrada, el que t’apassiona, no té preu!Barcelona

El pitjor de la campanya és l’incompatibilitat amb la família. Tots aquests dies ens hem vist molt poc però tinc la gran sort que tan el Rafel, com els nens com els meus pares, em recolzen perquè pugui continuar, sinó fos així no podria dedicar-m’hi.

BarcelonaSenyeraAvui divendres, últim dia de la campanya, he anat al míting final a Barcelona: grans parlaments, grans companys i un gran objectiu: continuar la tasca del 27S, perBarcelonaFinal Catalunya.
Vull destacar l’esplèndida intervenció de la Núria de Gispert!

Tornant de Barcelona, vaig arribar a temps pel sopar de Nadal de l’Ajuntament. Més de 20 treballadors/es i l’equip de govern vam compartir una bona estona i, el que és més important, de diferents sectors que no acostumen a coincidir pel tipus de feina dins l’ajuntament: llar d’infants, brigada, vigilants, administratius, tècnics, …

Ara toca reflexionar i anar a votar diumenge!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari