Dijous 17 de desembre: diumenge, tots a votar!

Avui dijous, a 3 dies de les eleccions generals, us animo a anar a votar diumenge i a votar a Democràcia i Llibertat, amb decisió per seguir lluitant per la dignitat del nostre país i per dialogar per aconseguir la llibertat.
Som els que garantim la continuïtat del 9N i del 27S!

paperCadiraDes que va començar la campanya, i és la tercera d’aquest any, que em sorprèn i em desagrada els comentaris despectius de persones vinculades a partits, respecte els altres partits. Sé que així sona molt genèric però ara ho concreto.
Jo milito a CDC fa 10 anys i en aquestes eleccions formo part de la candidatura pel Congrés per Democràcia i Llibertat. Si milito i vaig en aquesta formació pel Congrés és perquè em sento representada pels seus arguments, propostes i sobretot per les persones que en formen part.
Això és sabut per molta gent propera, gent coneguda i gent d’altres partits de la comarca. Des del 2003 que vaig entrar a la política local, que he conegut polítics de la majoria de les formacions i no he tingut mai cap problema amb ningú (exceptuant tot l’equip local d’ERC i alguns comarcals d’ERC, però això és una història a part…) i les vegades que hem parlat ni m’han intentat convèncer de les seves idees polítiques ni els he intentat convèncer jo, de la mateixa manera que no ens hem fet mai comentaris tendenciosos ni odiosos sobre els partits respectius. Una cosa és discutir un tema i l’altra és voler imposar una idea.
L’important és que cadascú estigui a gust dins la formació política que hagi triat, sabent que cap partit té la veritat absoluta, que són diferents maneres de fer i amb objectius diferents moltes vegades.

Aquests dies per les xarxes socials i pel carrer corren molts comentaris, acudits i muntatges de gent que conec que milita en altres partits i que em cansen perquè no argumenten ni comenten idees sinó que traspuen mala llet i/o odi cap a altres persones o partits. Si un polític perd el respecte per qui pensa diferent, deixa de ser polític.

Potser no m’he expressat del tot bé perquè s’entengui però aquí ho deixo!

Diumenge, anem a votar, a decidir cadascú amb el seu criteri qui vol que ens representi al govern de Madrid que, de moment, és des d’on es prenen decisions que ens afecten i on s’aproven les lleis que hem d’aplicar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari