Dimecres 16 de desembre: comissió servei aigua, Junta Govern i míting a Tarragona

Avui un dimecres d’ajuntament i míting.

Aquest matí teníem primer la comissió de seguiment del servei d’aigua, amb els regidors Pere i Maguy, representants de la companyia de l’aigua, el secretari i la tresorera i jo.
Ens hem anat reunint un matí al mes per anar aclarint conceptes i inversions del govern anterior i treballar conjuntament per buscar fórmules per rebaixar la factura de l’aigua, incloure tarifa social i altres millores sense que se’n ressenteixi el servei.
És un procés que requereix el seu temps però en pocs mesos en veurem els resultats!!
Després de la comissió, hem celebrat l’última Junta de Govern Local d’aquest 2015, amb punts d’obres, factures, …

TarragonaEscenariPer la tarda, he assistit amb regidors de CiU i la Rosa i el Jordi, al míting de Tarragona de Democràcia i Llibertat. La campanya s’està acabant i aquest era elTarragonaBisbal míting final a Tarragona. El Refugi 1 del port estava ple, amb gent dreta. I hem pogut escoltar en Ferran Bel, els altres candidats Joan Basora, Annabel Martos i Carles Pellicer, el portaveu de Demòcrates Carles Sala, el President Mas i en Francesc Homs.
Interessants intervencions que van bé també per carregar piles i agafar l’energia necessària per acabar aquesta campanya!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari