Dimarts 15 de desembre: míting comarcal al Vendrell

Aquest dimarts al matí ha estat molt profitós. Una de les reunions a comentar és la de l’equip de govern amb la tècnica d’ocupació, que ens ha explicat el funcionament d’aquest nou servei des que el bisbalenc o bisbalenca s’inscriu al SOM Bisbal (Servei d’Ocupació Municipal) i els diferents passos de després.
També ens ha explicat l’altre vessant, la de l’empresa o comerç que busca candidats, tots els passos a seguir.

Estic molt satisfeta amb el SOM Bisbal, ha estat una bona manera de fer les coses en un tema tan seriós com és l’ocupació. I més sabent d’on venim i de les maneres de fer amb els currículums, …
Ara tot ho gestiona una professional i estic convençuda que serà un gran servei.

VendrellJoAquesta tarda tocava el míting comarcal al Vendrell de Democràcia i Llibertat. A la sala del Centre Cívic l’Estació ens hem aplegat més de 120 persones, tot un èxit!  La presentació ha anat a Vendrelljoancàrrec d’en Josep Maldonado, vendrellenc i ex-senador, després he intervingut jo. He presentat al Joan Basora, tarragoní i candidat al Senat. Després ha intervingut la Mar Vázquez, vendrellenca i candidata al Congrés i ha acabat l’acte la Neus Munté, vicepresidenta del govern de la Generalitat.VendrellNeusVendrellMar
Hem parlat de moltes propostes i arguments per votar el proper diumenge, sempre tocant de peus a terra i sense enganyar ningú.
Som una candidatura de bones persones que fem bona política!

VendrellTots

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari