Dilluns 14 de desembre: Ajuntament i míting a Calafell

Avui dilluns al matí a l’Ajuntament preparant els punts de la Junta de Govern Local d’aquest dimecres, que serà l’última de l’any.
També he aprofitat per feina més interna però necessària, sobretot aquest final d’any que amb la mala gestió econòmica del govern anterior hem de fer mans i mànigues per pagar factures nòmines, …. i això comptant que aquests mesos hem disminuït la despesa corrent (pagaments del dia a dia) en comparació a la despesa anterior.

Calafell1Al vespre he acompanyat a Calafell a la Mar Vázquez, candidata al Congrés per Democràcia i Llibertat, al Joan Basora, candidat pel Senat per Democràcia iCalafell2 Llibertat, al Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vilaseca, i en Joan Olivella, alcalde de Calafell i diputat a la Diputació de Tarragona. Ha estat un míting amb més de 60 calafellencs i calafellenques per parlar de propostes del nostre programa.
Per acabar, el grup de CDC local ens ha obsequiat amb cava i coca. Moltes gràcies Calafell!
Últims dies de campanya on estic gaudint molt treballant colze a colze amb la Mar i amb tot l’equip de Democràcia i Llibertat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari