Cap de setmana de campanya i de la Marató de TV3!!

Cap de setmana espectacular!

TortosaPiremDissabte 12 de desembre a la tarda la Mar Vázquez i jo vam anar a Tortosa al míting de Democràcia i Llibertat.TortosaFerran No podíem faltar a aquest acte a la ciutat d’on és alcalde el cap de llista de Democràcia i Llibertat a la demarcació de Tarragona, en Ferran Bel!!
En aquest míting van intervenir l’Annabel Marcos i en Carles Pellicer, candidats al Senat, en Ferran Bel i en Francesc Homs, candidats pel congrés de Tarragona i Barcelona i el nostre President Artur Mas.TortosaEscenari
TortosaMasDestaco de les seves intervencions que estem en un moment crucial del nostre país i que no podem quedar-nos a casa, hem d’anar a votar, fer vot útil, fer el vot de la llista del President, el vot per continuar la feina del 27S i, per tant, el vot a Democràcia i Llibertat!

Diumenge ha estat un dia complert: matí de campanya i tarda de Marató a la Bisbal.
MaratoArboçAl matí la Mar Vázquez i jo hem anat a l’Arboç a la tradicional Fira de Santa Llúcia, acompanyades dels arbocencs Jordi Jané, Conseller d’Interior, Joan Plana, cap de llista de CDC i l’Olga Navarro, regidora. També hem comptat amb l’Albert Batet, alcalde de Valls.MaratoArboç1
Avui l’Arboç estava ple de gent: parades, més de 1.000 puntaires (també les puntaires de la Bisbal!), i molts visitants locals i comarcals!!

MaratoLlorençDe l’Arboç hem anat a Llorenç del Penedès, amb les regidores Neus Camps i Maria Ferré. A Llorenç acollien la trobada anual de la Hospitalitat de Lourdes amb una exposició d’aquesta hospitalitat. També hem assistit a la fira amb les manualitats dels infants per recaptar diners per la Marató.

MaratóGegantsMarA les 4 de la tarda començaven els actes de la Bisbal per recaptar fons per la Marató deMaratoGegantsGrasset TV3. Primer felicito a les entitats que hi han col·laborat: Ball de Diables de la Bisbal, Colla Castellera els Bous, Associació de Dones la Roca Foradada, els Esventats, Grup de Geganters i Grallers de la Societat i Joventut Bisbalenca.MaratoPilar
MaratóGegants1Totes aquestes entitats han participat en actes a la Plaça de l’església, menys Joventut Bisbalenca que ha recaptat fons en els partits jugats avui.MaratoFruita

 

Fa tot just un any, en la Marató de 2014, que el Ball de Diables va sol·licitar a l’Ajuntament permís per fer una activitat a la Plaça de l’església per la Marató de 2014. Quina va ser la resposta de l’equip de govern d’ERC el 2014? que no, que els carrers eren de l’ajuntament i que si volien participar en la Marató que ho fessin en els actes que organitzava l’Ajuntament.MaratoDiables
L’activitat es va fer igualment, però tots teníem un regust amarg per aquesta actitud tancada i sectària de l’anterior equip de govern.
MaratoPer sort, tot això ha canviat i ara les entitats poden realitzar totes les activitats que vulguinMaratoBous amb el suport de l’ajuntament, com ha de ser!

MaratoDiablesBous

Avui a la tarda ens ha acompanyat el gran Xavier Grasset en la connexió en directe per TV3.

Ha estat una gran tarda, amb molta participació, alegria, solidaritat, … i una gran recaptació: més de 1.200€. Moltes gràcies a totes i totes les que ho heu fet possible!MaratoDones
La Bisbal és solidària amb la Marató de TV3!!

Podeu mirar la connexió de TV3 a la Bisbal amb aquest enllaç: Bisbal amb la Marató, al minut 27:52h del video.MaratoEntrevista

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari