Dimarts 1 de desembre: presentació de la diagnosi socioeconòmica comarcal

1desAvui han presentat, a alcaldes, consellers i regidors de la comarca, la Diagnosi socioeconòmica i territorial del Baix Penedès. Un document d’estratègies i àmbits clau d’intervenció. Projecte que surt del Consell Comarcal del Baix Penedès.

És veritat que molts dels punts dèbils i oportunitats de la comarca i el propi municipi ja els sabem, no ens ho descobreixen! però és important se-ne conscients per començar a treballar i convertir les amenaces en oportunitats i, a més a més, fer-ho com a comarca no cada municipi per la seva banda.

És molt important que treballem tots els municipis conjuntament en molts temes, només així aprofitem sinergies i recursos per treballar conjuntament en problemes comuns: atur, millorar educació, integració al territori, …

Avui ha estat el primer pas de veure què tenim i qui som. Ara cal posar les bases perquè no es quedi en una diagnosi, sinó que sigui l’inici d’un camí comarcal. Estic segura que ho farem així!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari