27, 28 i 29 de novembre: poble, comarca i país

Cap de setmana dedicat a la Bisbal, el Baix Penedès i Catalunya.

29novMontanyaDivendres a la tarda i dissabte al matí vaig assistir, amb la Mar Vázquez, a la Convenció Municipalista29novMontanya1 de Convergència al Montanyà.
És interessant compartir experiències amb altres alcaldes i regidors de Catalunya, sempre se n’aprèn! Vam aprofitar també per parlar de la campanya que comença aquest dijous .
Va inaugurar la convenció el Francesc Homs, cap de llista pel Congrés per la demarcació de Barcelona i va tancar l’acte el dissabte el President de la Generalitat, Artur Mas. Per resumir aquesta convenció em venen al cap les paraules: treballar, país i treball en equip.

29novCarreteraDiumenge comença participant al tall a la N-340 a l’Arboç, amb el lema “Solucions29novCarretera1 N-340″, acompanyant a alcaldes, regidors i veïns de la comarca per reclamar solucions al govern central sobre la N-340. Acte organitzat pel Pacte de Berà, on els alcaldes afectats més els Consells Comarcals, han volgut reivindicar donat l’elevada circulació entre Roda de Berà i l’Arboç sobretot del trànsit continuat de camions.
És un petit gest el d’avui que, juntament amb altres actes, pretén exigir solucions a aquest greu problema.

29novFerranBelAl migdia el grup de CDC de la Bisbal organitzàvem el ja tradicional dinar de29novDinarEquip tardor, obert a tothom. Una gran participació, amb 101 persones. Moltes gràcies a tots i totes per participar-hi!
Primer agrair a tot el grup la gran feina d’organitzar del dinar, posar taules, preparar el dinar, servir, …
Just abans de començar el dinar, hem comptat amb la presència d’en Ferran Bel, cap de llista de Democràcia i Llibertat per Tarragona i alcalde de Tortosa. També era a l’Arboç i ens ha acompanyat al començament del dinar, moltes gràcies Ferran!
Al dinar hem comptat també amb la presència de Mar Vázquez, candidata núm 3 del Congrés de Democràcia i Llibertat, per Tarragona i en Quim Nin, Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona i alcalde d’Albinyana. Comentar la presència d’en David Godall, alcalde de Bonastre, que sempre ens acompanya en aquests dinars!
Ha estat una jornada molt agradable compartint el dinar i una bona conversa.

29novCoralA la tarda, per acabar el cap de setmana, res millor que assistir al concert de la29novcoral1 tardoral organitzat pels Cors Antistiana i Santa Maria de la Bisbal. Avui actuava el Cor Da Capo, que ens han obsequiat amb grans veus i melodies conegudes. Tot un èxit també perquè l’església estava plena.

Des de fa un temps, que la recaptació de les entrades al concert, va destinada a la part que hi ha pendent de pagar de la reparació de l’orgue de la Bisbal.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari