Cap de setmana: presentació candidatura Democràcia i Llibertat

Aquest cap de setmana ha estat dedicat a l’aniversari del Magí que ha fet 7 anys: dinar familiar i festa d’aniversari. No es pot explicar amb paraules l’emoció i alegria del Magí! Primer preparant els pastissos d’aniversari pel dinar i per l’escola i després el dinar, les espelmes, …

DemoLlibPerò aquest diumenge al matí m’he escapat a la presentació de les llistes de les 4 províncies catalanes per les eleccions del 20D, de les candidatures de Democràcia i Llibertat. Hi ha gent que pot pensar que amaguem les sigles de CDC i no és cert. És una coalició i, per tant, han de ser unes altres sigles o un altre nom que representi els tres partits: CDC, Demòcrates per Catalunya i Reagrupament.

Ha estat un acte presidit pel President Mas i els caps de llista pel Congrés i el Senat, acompanyats de tots els membres de 22nov2015la llista. Bon moment per fer un resum de la campanya que comença d’aquí uns dies. Hem acabat amb una foto de tota la candidatura.

22novMasAra venen quatre setmanes intenses i il·lusionadores amb aquest projecte, sense oblidar la meva prioritat: treballar per la Bisbal. Participant d’aquesta candidatura és una altra manera de treballar per la Bisbal, de representar la Bisbal dins una llista que té tres pilars fonamentals que són la dignitat, el diàleg i la decisió, valors importantíssims per aconseguir qualsevol objectiu.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari