Divendres 20 de novembre: convoquem Ple extraordinari

balcoDimecres que ve dia 25 de novembre, és l’últim dia per fer el sorteig de les meses electorals per les eleccions generals del 20 de desembre. És un sorteig on surten els presidents i vocals de les meses i els seus suplents. Són les terceres eleccions d’aquest any 2015: primer les municipals al maig, després les autonòmiques al setembre i ara les generals al desembre!
Aquest sorteig s’ha de fer per Ple i aprofitem que hem de convocar-lo per posar-hi altres punts. En total hi haurà 10 punts en aquest Ple, que serà el dimecres 25 de novembre a les 6 de la tarda.

Els punts de l’ordre del dia són:
– Sorteig per les meses electorals
– Donar compte del període mig de pagament. Seguim millorant i, per tant, triguem molt menys a pagar que quan vam entrar.
– donar compte del 3r trimestre de 2015 d’endeutament, …


– Reglament d’ús de les instal·lacions culturals i esportives municipals. Regular l’ús de tots les instal·lacions municipals tan per part de les entitats i associacions com de particulars.
– Registre d’entitats i associacions. Fins ara no existia aquest registre i creiem que és molt important.
– Modificació de crèdit. És una redistribució de partides del pressupost de 2015.
– Resoldre una petició dels regidors d’ERC de crear grup municipal. Al Ple ordinari de setembre sol·licitaven cobrar una quantitat cada mes com a grup polític, però no havien sol·licitat crear-lo.
– Amortitzar la plaça de coordinador de serveis. S’amortitza aquesta plaça que actualment no està ocupada.
– Xec Nadó. Regal pels nadons bisbalencs, aprofitant per potenciar el comerç local.
– Adhesió al conveni amb l’Administració Oberta de Catalunya, pel Portal de la Transparència (llei de transparència que entra en vigor a començaments del 2016)

Us convido a acompanyar-nos en aquest Ple i participar així de la política municipal.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari