Dimecres 11 de novembre: pressupost, Comarca i Bisbal

Aquestes tres paraules: pressupost, Comarca i Bisbal, defineixen molt bé les principals tasques/reunions/feines d’avui dimecres.

El matí dedicat a anar perfilant el pressupost 2016 de l’Ajuntament. Hi ha partides de despesa i d’ingrés que són els que són, però a partir d’aquí sí que es defineixen les prioritats de l’equip de govern per aquest any que ve. El regidor Pere Saumoy és qui porta l’Hisenda local i ens va posar deures als regidors: que li enviéssim els projectes i manteniments, …. amb els imports corresponents per cada regidoria. Després cal casar tot això i fer-ho quadrar.
És difícil quan el que volem és confeccionar un pressupost real i que contempli tota la despesa, ingrés i inversions previstes per l’any vinent.
Esperem tenir-ho tancat en les properes setmanes.

11nov2015Al migdia he assistit a la reunió de creació de Consell de Centre del Consorci per laCNL Normalització Lingüística (CPNL), a Tarragona. Hi he anat com a representant del Consell Comarcal del Baix Penedès, on també h havia representants d’altres Consells Comarcals i altres Administracions. Hem proclamat a en Santi Pallàs com a President d’aquest Consell de Centre i ens han explicat com funcionen aquests consells.
Molt interessant perquè desconeixia el seu funcionament i ara tinc la oportunitat de participar-hi activament.
He coincidit amb altres membres del Consell de Centre que són de la comarca com l’Eva Ma Serramià (representant de l’Ajuntament del Vendrell), la Montse Carreras (representant de la Diputació) i la Ma Lluïsa Lastra (representant de l’Ajuntament de Calafell).
És curiós com dóna voltes el món, perquè resulta que el Santi Pallàs era el director de l’oficina bancària quan vaig entrar a treballar a Caixa Sabadell després d’acabar la carrera! Vam treballar junts un parell d’anys.

VallèsAl tornar de Tarragona, a 2 quarts de vuit del vespre a l’auditori del CMC de la Bisbal, hem pogut gaudir de les fotografies fetes per en Josep Vallès, que ens va deixar fa 3 anys per una greu malaltia. En Josep era un enamorat de la natura, la pedra seca, la fotografia i la Bisbal. Avui hem aprofitat per dedicar-li un homenatge amb la presència de la seva família.
Ha estat un acte molt emotiu, comptant amb les paraules d’en Gerard Jané, la Nati Solé i la taula rodona organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs, sobre paisatge i natura.
Un homenatge molt merescut!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari