Dimarts 10 de novembre: telefonia mòbil regularitzada!

mòbilsEl 23 de setembre comentava que començaven a regularitzar la telefonia mòbil municipal. Ha costat aclarir-ho però ho hem aconseguit! Hauria de ser senzill, hauríem de tenir tota la informació, hauríem de tenir tota la documentació, hauríem de tenir tots els terminals de mòbil però NO teníem la documentació, NO teníem la informació de quants mòbils pagàvem ni quines tarifes i NO teníem els terminals pagats.
Després de parlar amb la companyia i muntar el trencaclosques, el passat mes d’octubre vam aclarir aquest tema.
Fins el 24 de maig de 2015 hi havia 17 línies de mòbils a nom de l’Ajuntament. Després de trucades i comprovacions resulta que els bisbalencs pagàvem:


* 7 línies per 6 regidors (un regidor tenia 2 línies donades d’alta? sí)
* 6 línies per 5 treballadors municipals (un treballador tenia 2 línies donades d’alta? sí)
* 4 línies que van a nom de l’Ajuntament però que no sabem de qui són. Ja les hem donat de baixa.
A part de les línies, els terminals que va deixar l’anterior equip de govern no corresponien als que constaven a les factures. Alguns mòbils ja estaven pagats però n’hi havia dos (ex-alcalde i ex-treballador) dels que quedaven 14 quotes per acabar de pagar. Cal tenir en compte que el mòbil de l’ex-alcalde valia més de 400€.
Se’ls ha reclamat l’import dels terminals que no van tornar  i el pendent de pagament de l’anterior equip de govern d’ERC i ho han pagat.
El següent pas va ser donar de baixa 8 línies de mòbils.
Ara l’Ajuntament de la Bisbal hem passat de 17 a 8 línies de mòbils: 3 línies per 3 treballadors i 5 línies per l’equip de govern.
I els terminals comprats (5 en total) pugen a 169,90€ cadascun. Terminals que tenim molt clar que són de l’Ajuntament, no nostres!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari