Dilluns 9 de novembre: felicitats Lorena per l’obertura de Tris-Tras Creacions

trisTrasA la Bisbal, com altres municipis mitjans ben situats, no és fàcil obrir nous negocis i mantenir-los. Les grans superfícies, les compres per internet, el pensar que a fora trobarem millors compres que el que tenim aquí, … no ajuden a consolidar el comerç local. Ens hem de conscienciar de fer poble, de valorar el petit comerç amb els seus avantatges: proximitat, qualitat, estalvi en desplaçaments, …

Quan un comerç tanca sempre mor una part de la Bisbal, per la història d’aquell comerç i pels records, però quan un comerç obre, neix una nova part de la Bisbal!
Avui dilluns ha obert les portes la Lorena amb Tris-Tras Creacions, a l’Avinguda Colom al costat de la fusteria del Josep Poch, el seu marit.
Molts ja la coneixeu de veure-la junt amb el Josep a moltes fires. Té unes mans d’or!! Dissenya i cus pitets, tovalloles, porta-xumets, … i també arregla roba. Tot el meu suport als comerços bisbalencs i a les persones que, com la Lorena, s’armen d’il·lusió i treball per començar una nova aventura: obrir el propi negoci.

Moltes felicitats una altra vegada Lorena.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari