Divendres 30 d’octubre: nou Pla d’Ocupació i estalvi de combustible

Al juliol va sortir nova convocatòria de Plans d’Ocupació de Treball i Formació 2015 (TREFO) i ens hi vam acollir.
És un programa que combina contracte laboral de 6 mesos i unes hores de formació. El perfil a contractar és de persones en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys, que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació.
Aquest programa depèn de la Generalitat i es vincula a través del Consell Comarcal del Baix Penedès amb el suport del SOC.
És feina de peó durant 6 mesos, del 16 de novembre 2015 al 15 de maig 2016.
Estan contractats pel Consell Comarcal i no representa cap cost per l’Ajuntament.
El divendres, junt amb la Maguy regidora de Serveis Socials, hem acabat aquest expedient i la setmana que ve ja podem enviar al Consell tota la documentació per tenir-ho tot a punt pel dia 16 de novembre.
Només són 6 mesos, però per les persones que fa temps que no treballen i que ja han extingit totes les prestacions, és una feina i una ajuda de moral també per tirar endavant.
Els Ajuntaments ens trobem amb les traves de no poder incrementar les plantilles de personal, independentment de la situació econòmica municipal. És veritat que l’anterior equip de govern contractava per urgència i sense concursos molta gent i no passava res, però nosaltres no actuem així, s’ha de fer ben fet pel bé de tots.
I aquest Pla d’ocupació és una ajuda als aturats i als Ajuntaments, que comptem amb una persona més de brigada durant 6 mesos.

PatrolMunicipalL’altre comentari d’avui és sobre la despesa de combustible a l’Ajuntament.
Tenim varis vehicles municipals: els que eren de vigilància i els de la brigada. Recordareu un Patrol que van arreglar i que sempre tombava.
Els entesos en mecànica ja avisaven que aquest cotxe gasta molt pel servei que feia, no és el cotxe ideal per estar tot el dia donant voltes.
Doncs bé, tenen tota la raó! des del mes de juny fins ara el cotxe està tancat i es fa tota la feina amb la resta de vehicles. Això ha suposat un estalvi mensual de més de 700€!!
Com que els rebuts de la gasolinera arriba per matrícules, és molt fàcil saber d’on ve aquest estalvi: el Patrol consumia entre 700 i 800€ mensuals de gasolina!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

4 Comments

 1. Ara sí 31 d'octubre de 2015 12:10 pm Respon

  Carai ! dons el chollo que varen comprar, entre adequar-lo,reparacions d’avaries i consum ens ha costat un ull de la cara.
  Per cert que s’han ha fet del altre chollo-juguet del ex.? Em refereixo a el famós i fabulós Egipci.

  • Agnès Ferré 31 d'octubre de 2015 3:15 pm Respon

   Jacint, l’egipci no era propietat de l’Ajuntament, era de l’ex-alcalde però sembla que el manteníem entre tots. Abans de plegar va fer cessió a l’ADF

   http://agnesferre.cat

 2. rosa Aroca 31 d'octubre de 2015 1:25 pm Respon

  Les coses quant es fan ben fetes surten sempre bé, solament s’ han de tenir en conte unes series de coses i tenir el cap ben amoblat

 3. josep pros 1 de novembre de 2015 8:43 am Respon

  Anims i endavant. De mica en mica s’omple la pica.

  http://Imesqueentrobaras

Deixa un comentari