Dijous 29 d’octubre: missatge per ERC

Avui el grup d’ERC de la Bisbal ha repartit un paper per les cases, un paper amb les sigles d’ERC. Per tant, m’adreço al partit.
Fa 12 anys que vaig entrar en política i tenia simpatia per ERC. Al conèixer els regidors d’ERC de la Bisbal pensava que el partit no els coneixia i que quan veiessin com actuaven, els traurien les sigles.
Fins i tot, il·lusa de mi, vaig anar a parlar amb representants comarcals del partit per explicar-los com actuaven, i la seva resposta va ser: “això és la política”.
Des d’aleshores segueixo pensant que això no és la política.
Durant aquests 8 anys de govern d’ERC, el partit els ha fet costat sabent com són i com actuen.
No ho critico però han de ser conscients del que representen aquestes sigles per molta gent de la Bisbal que, com jo, associen aquestes maneres d’actuar a ERC.
Ara estan a la oposició, sense el cap de llista i la seva mare  que van abandonar el vaixell d’ERC després de prometre de tot i més!
I els regidors d’ERC continuen representant aquestes sigles sense canviar les maneres d’actuar.

Potser em recriminareu que convergència té corrupció, que no està en el seu millor moment, … Doncs mireu: em sento orgullosa de pertànyer a CDC, un partit que sempre m’ha recolzat, un partit que dóna la cara.
No recolzo la corrupció a cap partit ni a cap institució i cadascú ha de pagar pel que hagi fet. I, com he dit moltes vegades, si a la Bisbal a CDC hi hagués gent com els regidors que hi ha hagut aquests 12 anys a ERC de la Bisbal, no seria militant de CDC.

Sóc partidària d’informar i que cada partit o col•lectiu informi i expressi la seva opinió. Però el que fa ERC a la Bisbal és demagògia, i per si no coneixen el seu significat, aquí hi ha la definició de l’Institut d’Estudis Catalans:
“Demagògia: política fonamentada en la utilització de mètodes emotius i irracionals per a estimular els sentiments dels governants perquè acceptin promeses i programes d’acció impracticables”.

No rebatré el que escriuen ERC de la Bisbal perquè ja ho hem explicat en Parlem-ne, en Plens, … i si algú dubta, ens ho podeu preguntar o demanar-ho a l’Ajuntament per escrit i respondrem.
El que em queda després de llegir el paper és:
Segueixen fent faltes ortogràfiques (tots en cometem però existeixen els correctors)
Tracten els ciutadans com si fossin “tontos” i no ho són

La legislatura són quatre anys, hem fet molta feina i en queda molta per fer!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Ara sí 30 d'octubre de 2015 10:30 am Respon

  Aquest paper d’ERC LA BISBAL DEL PENEDES, com ja ens tenen acostumats no te cap ni peus.
  Lo menys important son les faltes d’ortografia. L’escrit es vulgar en si mateix, barruer, mentider i que lo únic que pretén es que algú els escolti, però cada vagada que obren la boca o fan un escrit sense solta ni volta podeu estar segurs que perden credibilitat.
  De on treuen les dades per dir que ara hi ha mes robatoris ???, podríem citar una pila de robatoris fets mentre ells manaven, cablejat, cases particulars, granges, horts etc.. Lo curiós que ara els robatoris es produeixen en els horts municipals, ( aquesta tarda mateix passejant-hi el meu gos he vist un rotlle de tub de plàstic que feria les delícies per a mes d’un lladregot). D’altre banda els que conreaven les parcel·les i han volgut continuar fent-ho, ho estan fent i tenen aigua. Parlen de robatoris a la Masieta, al Priorat, a la Miralba, es curiós que només citin aquests llocs però es que estic convençut que son les zones a on tenen mes votants i on els representants d’ERC local hi viuen, o i han viscut; quina casualitat.
  Parlen de mes atur i cal dir que, oficialment i demostrable, la xifra del atur del mes de Maig passat era de 361 aturats, a 30 de Setembre aquesta xifra era de 348 aturats, es evident dons, que una vegada mes utilitzen la mentida perquè no tenen altres arguments. Ja que hi som cal dir que l’atur al Setembre de 2014 era de 398 aturats.
  Sobre els horts crec recordar que per part de CDC ja es va donar resposta a la existència o no d’un reglament degudament inscrit. Tots sabem com jugaven ells amb el banc d’aliments. Ara sembla ser que hi ha menys sol·licitants que abans i que alguns ni tant sols s’han presentat a retirar l’ajuda. ?????.
  La factura del aigua. Ells la varen triplicar i varen suprimir la tarifa social. Ara amb cosa de 3 mesos hàbils s’està negociant, des de fa un cert temps amb la companya Aqualia, per arribar a acords que son i seran probablement difícils, degut a els compromisos que ERC va acordà amb aquesta companya. Però estic convençut que es farà tot el que sigui possible per abaratir-la i no ser la mes cara del Baix Penedès degut a la gestió dels que ara volen posar presses. (Curiós l’últim punt del seu escrit que diu “Les famílies necessitades del poble volem veure complida aquesta promesa”.
  Sobre els sous només dir que cal sumari a les xifres de ERC els afegits, es a dir quilometratges, cobrament per reunions internes i externes, telèfons, esmorzars, i d’altres etc. etc..
  Em reservo comentaris sobre els coneixements de l’actual alcaldessa, crec que ella es defensa prou be sola.
  I l’ultima broma, si ells tenien una dedicació del 100 % , per fer la mateixa feina, però ben feta, els actuals regidors de CDC ho farien amb molt menys de la mitat de temps.
  Com espero els resultats de les auditories !!!!. Senyors d’ERC La Bisbal del Penedès, vostès també ????.

 2. rosa Aroca 1 de novembre de 2015 9:37 am Respon

  No ho hagués dit millor

Deixa un comentari