Dimecres 28 d’octubre: urbanisme i agricultura, cultura i català

Dimecres amb temes variats i interessants!
El matí al departament d’urbanisme de la Generalitat a Tarragona i a l’oficina comarcal d’agricultura al Vendrell.
A La Bisbal tenim la sort de comptar amb grans professionals a l’Ajuntament que fan molt bé la seva feina i la d’avui no era fàcil: quan agafes expedients que no han iniciat ni l’actual equip de govern, ni l’actual secretari, ni l’actual tècnic, i es comprova que la tramitació no era la correcta i has de passar-te més de dues hores desxifrant papers i buscant solucions per fer la feina ben feta, és tot un mèrit!
El dia ha sigut profitós per aquest motiu ja que es tracta de dos expedients que, en condicions normals ja estarien fa mesos, en poques setmanes es tancaran positivament.

28octA les 7 de la tarda ja era al Consell Comarcal. Avui havíem convocat als regidors/es de cultura de la comarca perquè la tècnica del Consorci de Normalització Lingüística, la Montserrat Espar, i la Directora de Tarragona, Rosa Ma Ibarz, expliquessin tots els mitjans i recursos que ofereixen als ajuntaments: cursos de català (que és el més conegut del consorci), xerrades, grups de lectura, … tot un ampli ventall d’activitats molt interessants. Hem convocat la reunió aprofitant que estem a començaments de legislatura i molts som nous, i així es dóna a  conèixer tota la important oferta del Consorci als municipis.

A 2 quarts de 9 hem celebrat Junta de Govern al Consell amb diversos temes comarcals seguint l’ordre del dia. És un bon moment per xerrar amb companys alcaldes i regidors de temes municipals.

Al vespre, per acabar el dia, hem fet reunió del grup de CDC de la Bisbal. Ens anem reunint una vegada al mes però ara la reunió és setmanal per organitzar el dinar de tardor que ja fa uns quants anys que fem.

Un dia complert i molt profitós, això és el més important!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

  1. rosa Aroca 31 d'octubre de 2015 1:30 pm Respon

    A mi m’agradaria fer el cur de català, si és fes a La Bisbal i fer un grup de lectura no estaria gdns malament

Deixa un comentari