Cap de setmana de descans i dilluns de feina

LloretAquest cap de setmana hem marxat a la Costa Brava: passejar, parlar i descansar. De tant en tant va bé desconnectar un parell de dies per tornar amb les piles ben carregades!

Avui dilluns l’he destinat a dos temes: revista i Consorci de Normalització Lingüística.
Al mes de setembre va sortir la primera revista d’aquesta legislatura, la Torre de guaita. I ara ja estem preparant el segon número que es repartirà a finals de novembre.
Cada regidor/a prepara els seus temes i una empresa seriosa i especialitzada ens redacta i maqueta les notícies. Volem informar amb objectivitat, sense personalismes. Resumint: totalment diferent del diari que ens repartia l’anterior equip de govern!
L’altre tema d’avui ha estat preparar la reunió del proper dimecres amb alcaldes i regidors de cultura del Baix Penedès. Com a consellera de cultura, m’he reunit amb la Montserrat Espar, la tècnica del Consorci de Normalització Lingüística al Baix Penedès. Una gran professional!!
L’objectiu de la reunió de dimecres és, aprofitant que estem a començaments de legislatura i que molts regidors/es de cultura són nous, explicar els recursos i opcions que hi ha des dels municipis al Consorci.
Crec que és molt important conèixer per poder decidir durant aquests quatre anys, opcions i possibilitats per acostar el català a tots les ciutadans.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari