Dimecres 21 d’octubre: Junta Govern Local i bretolades

JGL21octAquest dimecres hem celebrat la Junta de Govern local tot l’equip de govern, és quinzenal i aquesta era l’última junta del mes d’octubre.
– Hem aprovat retornar part de les matrícules de l’escola de música, la matrícula eren 40€ i el nou equip de govern hem aprovat 25€ i hi havia famílies que ja havien pagat l’import inicial.
– També retornar matrícula de la llar d’infants d’una família que s’ha fet enrere del servei.
– Dues vendes de nínxols del cementiri de la Bisbal.
– Obres menors i majors.
Després hem aprofitat per fer reunió de l’equip de govern.

ArbreBlauA les 8 del vespre, quan tornava a casa, he tornat a veure les bretolades d’alguns joves a la Plaça Catalunya. Ja fa dies que hi són i no puc evitar sentir impotència davant aquests actes: perquè pinten un tronc d’arbre de color blau? un arbre que aquests o uns altres ja havien tallat. Per què pinten part de la font i trenquen un fanal?
Font negreLa impotència és de no entendre els motius i també per la dificultat d’inculcar, des de l’administració, el sentiment de respecte per l’entorn i el propi municipi.
No sé qui ha estat, només espero que siguin conscients d’haver fet un acte que només aconsegueix demostrar el poc respecte per tot.

També m’indigna que cada dia (entre setmana) fins a quarts d’1 o la 1 de la matinada hi ha jovent, molts dels quals l’endemà van a l’institut, que estan a la Plaça parlant, fumant, amb les motos,… perquè entenc que són hores d’estar a casa.
Tenim la sort a la Bisbal que hi ha molt més jovent compromès, vinculats a entitats, que té il·lusions i ganes de canviar el món.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari