17 i 18 d’octubre, cap de setmana de festes: Bous i Súpers

FestaBous3

Aquest dissabte la Colla Castellera local els Bous han celebrat la primera Festa de la colla, amb actuació a la Plaça Major i després paella popular al Poliesportiu Municipal.

Gran actuació:FestaBous5

FestaBous4Pilar de Quatre aixecat i baixat per sota
Pilar de quatreFestaBous1
Tres de sis
Dos intents desmuntats de Torre de sis
Quatre de sis
Intent de Pilar de cinc

Moltes felicitats Bous!! Colla que fa poc més de 7 mesos que assageu i que, amb moltes ganes i treball d’equip, aconseguireu arribar molt lluny!!FestaBousCapColla

FestaBousPaella

Després paella popular, deliciosa sempre que la preparen el Pere i la Cristina, amb més de 150FestaBousPaellaVegana persones entre Bous i simpatitzants. Gran ambient! Ens ho vam passar molt bé!FestaBousPoli

FestaSúpersNasDiumenge vam anar a la Festa dels Súpers, del canal Super3. És el quart any que hi anem: agafem el tren aFestaSúpers Calafell, després el metro fins a Plaça Espanya i finalment el bus que ens porta a l’estadi de Montjuïc. Aquest any gran emoció perquè el Sr Pla volia fer desaparèixer la Lila, la “nena rareta” que diu ell, amb la Trampa Macabra.
Com que tots hem cridat ben fort la paraula màgica Arkandú, hem tret la màgia que tots portem dins, i hem salvat la Lila!!
Hem gaudit de grups de l’Oh Happy Day, dels SP3, … Després de dinar tocava fer cua per aconseguir entrar en algun taller.
Dia esgotador però ha valgut la pena!

Em sembla que utilitzaré la paraula Arkandú més sovint!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari