Dilluns 5 d’octubre: Ajuntament i Consell Comarcal

Avui dilluns, després d’un intens cap de setmana de Fira, es va a un ritme lent d’entrada que a poc a poc vas accelerant per la feina. A part de dues reunions amb veïns, al migdia he tingut una reunió com a consellera de cultura i representant al Consorci de Normalització lingüística.
És el primer pas per poder realitzar el millor possible aquest càrrec: conèixer el funcionament, organització i recursos des del Consell Comarcal.


catala

La gerent, el secretari i la Montse Espar (del Consorci de Normalització Lingüística) m’ho han explicat molt bé. Hem fixat reunions i posat fil a l’agulla per poder fer arribar aquesta informació a la resta de la comarca i començar a treballar junts.

La cultura i la llengua són dos temes que m’apassionen i que, des del Consell Comarcal, tinc moltes ganes de treballar amb la resta de municipis. Un gran repte i molta il·lusió!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari