Cap de setmana de la Fira: orgull de poble

Dissabte al vespre vam anar al sopar de la Fira de la Societat, com cada any, però aquest era especial: sopar de la Fira per celebrar els 40 anys dels gegants de la Societat, amb sopar i ball de gralles. Acompanyats de 140 persones, vam sopar i gaudir d’un gran ball de gralles on no va faltar un ball pels nostres gegants.

Diumenge és la Fira. Tot l’equip de govern, en especial la Judith regidora de cultura, hem treballat de valent perquè sigui una gran Fira per tots els bisbalencs i ho hem aconseguit, sobretot gràcies a la vostra participació.
Hem tingut:

– XIX trobada de puntaires, amb més de 130 puntaires a la plaça de l’església. Organitzat per la Puntaires de la Bisbal.Puntaires

– Recollida d’aliments tot el dia pel Banc d’Aliments municipal, amb la regidora de Serveis Socials Maguy. Moltes gràcies a tothom per la gran recollida!!

– Tòmbola a la Parròquia, és el segon any, amb més de 500 regals. Aquest any va destinat a les obres al campanar per netejar la maquinària de les campanes i el rellotge, pels nius i presència de coloms.

– X fira d’artesania, amb moltes parades. S’ha de destacar i agrair la presència de moltes parades bisbalenques.TrobadaGegants2
BicisFira

– I fira d’entitats, on les entitats bisbalenques que hi han participat han pogut donar-se a conèixer i fer poble!

– XVII trobada gegantera per celebrar els 40 anys dels nostres gegants Sebastià i Margarida. Gran participació de 12 colles que han fet una cercavila pels carrers de la Bisbal acabant davant la Societat.TrobadaGegants1

PrFira

– Descoberta del cartell del PR de la Bisbal a Sant Magí de la Brufaganya, a càrrec dels Senderistes Bisbalencs

– i per últim, jocs de fusta pels infants tota la tarda.JocsFira

Què més es pot dir? res! agrair a totes les persones que han fet possible aquesta Fira i animar-vos per tornar-hi l’any que ve!
TrobadaGegants3TrobadaGegants4

Bicis1

Aquesta Fira es pot resumir dient: festa, normalitat, participació, alegria i orgull de poble!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Ara sí 5 d'octubre de 2015 4:25 pm Respon

  5-10-2015
  Ahir va ser un dia en el que vaig retrobar aquell pobla que ara fa ja 10 anys vàrem escollir jo i la meva esposa per viure-hi, i que feia 8 anys que havíem perdut.
  Malauradament no vàrem poder gaudir dels actes de la tarda per motius inesperats, però de veritat que va ser una festa molt guapa, de poble, participada i feta per la gent del poble, sense grandeses faraònicas a les que mai ens havíem acostumat. Una festa senzilla sí, però plena de Bisbalencs, de bon rotllo i un “ambientasso” com ja feia anys no es veia.
  La passada festa major ja va tindre una lluentó, participació i ambient que feia preveure que entre d’altres moltes coses, tant o potser mes importants, el nostre estrenat ajuntament arribaria a donar un gir de 360 graus, a millor, de la quotidianitat bisbalenca.
  Espero i desitjo que aquest any vinent la diada de Reis sigui un altre encert, de unió i bon rotllo per tothom, i que potser sense necessitat dels enginys d’en Walt Disney, i de carrosses i reis vinguts des de l’Aragó tinguem una vigília de reis il·lusionant per petits i grans. De ben segur que s’han sortiran.

Deixa un comentari