Dijous 1 d’octubre: ja tenim la Fira a punt!

firaAquest diumenge 4 d’octubre és el primer diumenge d’octubre i això vol dir que és la Fira de la Bisbal!
Tan la regidora de cultura, la Judith, com la resta de l’equip de govern hem treballat per obrir la fira als comerços i entitats del municipi.

Tenim la Desena Fira artesanal tot el dia:
De 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 19:00h a la Plaça de l’Església, Fira artesanal amb roba, vidre, artesania, quadres, fusta, bijuteria, productes de la terra i tot tipus de productes artesanals. Aquest any comptem amb molts artistes/artesans locals.
A la mateixa hora la Primera Fira d’Entitats: les entitats de la Vila ens mostren les seves activitats on us podreu informar de les activitats que fan, horaris, com fer-se socis, …

Al matí la 17ª Trobada Gegantera de les Comarques Meridionals
Al matí davant la Societat, amb motiu dels 40 anys del Sebastià i la Margarida trobareu la plantada de gegants i després la Cercavila. Organitzat pels Geganters de la Societat

També la XIX Trobada de Puntaires
A les 10:30h Concentració de les puntaires a la plaça i inici. A les 12:00 h Salutació de l’Alcaldessa i autoritats i a les 13:30h Lliurament d’un obsequi als assistents. Organitzat pel Taller de Puntes de la Bisbal. Aquest any comptem amb més de 150 puntaires!

Serà el segon any de la Tómbola de la Parròquia
Durant tot el matí, tómbola de la Parròquia a la plaça de l’Església amb gran varietat d’objectes. Aquest anys els diners recaudats van per netejar el campanar i instal·lar-hi teles metàl·liques per evitar que els coloms hi entrin i facin nius, fent malbé la maquinària del rellotge i les campanes. Molts bisbalencs i bisbalenques han col·laborat portant objectes, llibres, regals de tot tipus, …

A la tarda podreu gaudir dels Jocs de Festa i Fusta
A partir de les 17:00h  a la plaça de l’Església, Jocs de Fusta per a tots els nens

A la tarda també, els Senderistes Bisbalencs ens presenten el PR 244
A les 18:00h a l’Era de Batre, inauguració del nou sender PR.224 La Bisbal – Sant Margí de la Brufaganya

Molt important i el primer any d’aquesta iniciativa: Durant tot el dia hi haurà un punt de recollida del Banc d’Aliments a la Plaça de l’Església. Hi podeu aportar conserves, sucre, farina, llet i productes d’higiene personal. Us demano la col·laboració de tothom, per petita que sigui.

Com veieu estem molt engrescats amb aquesta Fira, penseu que entre artesans, alimentació i entitats locals tindrem 35 estands! A part de la gran trobada de gegants, la trobada de puntaires i la descoberta del nou sender.
Us animo a participar-hi durant tot el dia. Fem poble!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari