Dijous 24 de setembre: primera reunió de la Mancomunitat de l’Albornar

IdiadaAquest matí estàvem convocats a la primera junta de la Mancomunitat de l’Albornar d’aquesta legislatura.
La Mancomunitat de l’Albornar està formada pels quatre municipis on està instal·lat el complexe d’Idiada: Albinyana, Santa Oliva, Banyeres del Penedès i la Bisbal del Penedès.
Quan un municipi té una indústria en el seu terme, tot el gestiona el mateix municipi però en el cas d’Idiada són quatre municipis. Per facilitar tot el tema i crear més vincle municipal per aquest projecte, es va crear la Mancomunitat.
Quan pensem en Idiada pensem en les proves de cotxes, de seguretat, … molt importants per anar avançant en aconseguir la màxima seguretat en els vehicles. Però també s’ha de tenir en compte que hi treballa molta gent de la Bisbal i de la comarca: conductors, seguretat, neteja, oficines, enginyers, …

En formem part els 4 alcaldes i dos regidors de cada municipi. A la Bisbal els regidors són el Pere Saumoy i la Maguy Antolín.
Avui teníem la sessió de constitució i la d’organització. Ens reunim en una sala de dins el recinte d’Idiada on ens ha rebut un dels directius de l’empresa. Amb la resta de membres de la mancomunitat s’ha decidit que la presidenta serà l’alcaldessa de Banyeres, el secretari serà el secretari de Banyeres, el tresorer un regidor de Banyeres i la vice-presidenta jo mateixa.
Després d’aquests punts, hem comentat temes que ens afecten a tots com són el projecte sol·licitat a la companyia elèctrica (ja fa uns quants anys) per obtenir més potència per Idiada i la resta de polígon propers, camins del voltant, …
Cal felicitar a l’empresa pel bon tracte rebut i també a la resta de companys que fan que sigui una tasca fàcil el pertànyer a aquesta Mancomunitat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari