Dimecres 23 de setembre: comencem a regularitzar la telefonia mòbil municipal

Us pot semblar un títol estrany però quan vaig prendre possessió del càrrec d’alcaldessa i vaig entrar al despatx, damunt la taula hi havia tres mòbils antics. Els vaig guardar pensant que havia de repassar les factures de mòbils.
Recordava que feia uns anys, amb l’anterior equip de govern, s’havien arribar a pagar factures mensuals de més de 2.000€!!!
Ara no. Des de finals d’any passat que es paguen poc més de 400€ al mes però durant el mes de juliol no vam trobar el contracte de telefonia ni quantes línies de mòbils ni quants terminals tenia l’Ajuntament. Com que després venia el mes d’agost, inhàbil per la majoria de tasques d’empreses i administracions, aquest mes de setembre ens hi hem posat.
Vam demanar còpia del contracte i ja el tenim, a més de detall de números de línies, …
Resulta que a l’octubre de 2014 l’Ajuntament de la Bisbal tenia 17 línies de mòbil contractades. Quina exageració i malbaratament de diners públics!
Tots els membres de l’equip de govern tenien mòbil i algun fins i tot dos! alguns treballadors també (algun amb dos mòbils) però hi ha algunes línies donades d’alta que paguem i que no sabem de qui són, truquem i no contesten.
Avui ja hem començat a posar ordre per fer neteja i tenir només les línies necessàries. Aquest tema no està acabat i aniré informant.

JuntsSi1A la tarda he participat a l’acte de campanya de Junts pel Sí a la Bisbal. Hem comptatJuntsSi2 amb la participació de la Teresa Vallverdú i la Sandra Suárez, candidates de la llista de Junts pel Sí a Tarragona. Grans persones i a les que agraeixo haver compartit aquesta tarda a La Bisbal.

Només queden dos dies de campanya i molts feina per fer!! És molt trist veure les estratègies d’alguns partits i alguns polítics que només busquen escampar la por, les mentides i la falta de respecte. JuntsSi3Aquesta no és la Catalunya que vull, el dret a decidir d’aquest diumenge és un fet únic i decisiu pel nostre futur i ningú té dret a menystenir-lo.
Tinc la il·lusió i l’esperança d’aconseguir-ho entre tots!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

6 Comments

 1. Ascension 24 de Setembre de 2015 1:04 pm Respon

  Ma grada toda la informacion y doneu gracias per la tasca que feu intentan que nomes tingem las despesas justas . Com aquestas dels movils y suposo que no es mes que el principi de tot aquet enrrenou que van deixa.

  http:/moviles

  • Agnès Ferré 24 de Setembre de 2015 10:54 pm Respon

   És que no s’entén tenir línies de mòbils que no s’utilitzen

   http://agnesferre.cat

 2. Ara sí 24 de Setembre de 2015 2:35 pm Respon

  L’anterior consistori a lo que es dedicava, en benefici propi moltes vegades, era a malbaratar els diners dels nostres impostos, caldrà veure també lo que es gastava en combustibles per vehicles i maquinaria, desplaçaments injustificats, dinars, esmorzars, convidades i molts etc. etc….. I no son minúcies dons moltes minúcies continuades fan un molt i fins i tot un moltíssim.
  Quelcom que sempre m’ha cridat l’atenció es que hi hagués una única regidora d’ERC que no cobrava per la seva “ feina”, quan al inici de la primera legislatura de l’equip Puigibet era conegut que no estava al corrent dels impostos municipals i tenia segons es deia altres deutes, i de cop i volta en un Ple surt un escrit ensenyat de lluny per en Puigibet que diu que deia que ja s’havia posat al corrent del deutes municipals. Jo sempre m’he preguntat si existeix aquest escrit i de ser així si el deute va ser liquidat com qualsevol altre contribuent.

  Ara a banda del feristol cal buscar també mòbils i linies.

 3. pepi 24 de Setembre de 2015 10:22 pm Respon

  Me gusta esa información y transparencia y va a contar mucho poner las cosas en su sitio pero tengo fe en este nuevo gobierno ..asin vivían bien los Señores con el gasto q tenia pagando el contribuyente ..se ha tardado pero las cosas se ponen en su sitio …gracias Agnes por la información ..

Deixa un comentari