Dilluns 14 de setembre: inici del curs i nova revista municipal

El primer dia d’escola sempre és un dia especial: acompanyar els nens al col·legi on es retroben amb els companys, alguns dels quals no han vist en tot l’estiu.
A nivell municipal aquest nou curs ha portat dues novetats: bus escolar i canvi en la gestió del menjador.
El bus escolar, a través del Consell Comarcal del Baix Penedès, s’ha aconseguit després de fraccionar el pagament dels més de 33.000€ que devia l’Ajuntament (de l’anterior equip de govern) i tornar a sol·licitar el servei. Un servei que arriba a Santa Cristina, l’Esplai, Can Gordei, la Masieta, la Miralba i el Priorat. Un servei amb monitores de transport i cinturons de seguretat, garantint que no es triga més de 50 minuts en fer el recorregut de cada línia, com marca la llei.
El menjador escolar, un altre canvi. Ara es funciona a través del Consell Comarcal del Baix Penedès qui, a través d’una empresa especialitzada, realitza el servei de càtering i el servei de monitoratge: l’empresa 7 i Tria. El que em va agradar molt de la presentació de l’empresa és que és un servei amb un projecte educatiu. Educar en bones maneres i valors durant els àpats i la higiene i, després, tota una organització de jocs, tallers, cançons,… per l’estona d’esbarjo.
Canvia també el sistema de pagament, que abans compraves tiquets a 6,20€ i cada mes o dos mesos t’abonaven la diferència fins a 4,35€. Ara et giren rebuts al compte bancari pels dies que va al menjador, directament a 4,35€.

El matí, després d’haver anat a l’escola, ha passat molt ràpid entre tancar l’ordre del dia de la Junta de Govern Local del dimecres i acabar els temes per convocar demà el Ple ordinari de divendres a les 7 de la tarda.
Torre guaitaTambé ens ha arribat la nova revista municipal Torre de guaita, que a partir de demà es començarà a repartir per tot el municipi. Un recull de notícies d’interès per tots en una revista que sortirà cada dos mesos.

Per acabar el dia he hagut de fer tota una explicació que és la quarta vegada que faig en aquests 3 mesos de govern: explicar que no som els mateix equip de govern perquè ens obrin les portes i puguem parlar. És així! M’ha passat amb una empresa i tres departaments d’administracions.Per tornar a sol·licitar un servei o tenir una entrevista, calia explicar que ni el secretari ni l’alcalde són els mateixos, que tenim unes maneres i un sistema de treball diferent. Només així hem aconseguit que ens escoltin i que puguem seguir treballant conjuntament.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari