Dimecres 9 de setembre: Ajuntament i Consell Comarcal

Avui és un dia intens!! Matí acabant el programa d’inversions d’aquesta legislatura que serveix de presentació del document que s’ha de presentar dilluns al Ministeri, i del que es donarà compte al Ple ordinari de la setmana que ve.
Avui hem de felicitar la Maguy, companya de l’equip de govern, que fa anys!!
La tarda preparant els punts del Ple de divendres que ve i repassant els actes d’aquest cap de setmana que seran un no parar!! Tot molt ben organitzat gràcies a la Judith, la Leo i el Feliu.
A quarts de 8 del vespre he marxat al Vendrell a la primera Junta de govern del Consell Comarcal, on ens trobem els membres de la Junta (de CiU, PSC i ERC). Dels 15 punts de l’ordre del dia, 3 són de la Bisbal: aprovant el canvi de gestió del menjador i l’acceptació del pagament del deute de l’Ajuntament de la Bisbal amb el Consell, de més de 30.000€ del transport escolar del curs 2012/13. Aquests dos punts es van aprovar per Ple aquest agost a l’Ajuntament. L’altre punt referent a la Bisbal és el conveni pels actes de demà de la diada comarcal.

Targeta censA l’arribar a casa he vist les targetes censals per les eleccions del 27S i on ja surt el nou col·legi electoral per tot el municipi: el gimnàs de l’escola Ull de Vent.

Abans d’acabar, recordar que encara no hem trobat el faristol per l’acte de demà…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. josep pros 10 de setembre de 2015 7:31 am Respon

  A Base on junt amb ma filla Gemma hem hagut de fer canvis domiciliacions.
  Sorpresa, hi han hagut rebuts pagats per duplicat, per error de la Gemma, pero si no hi haguessim anat aquests gestor no haurien dit res. On haurien anat aquests diners?

  http://Imesqueentrobaras

  • Agnès Ferré 12 de setembre de 2015 6:00 pm Respon

   Josep, desconec si BASE té un sistema de deteccions d’aquests tipus. Ho preguntaré.

   http://agnesferre.cat

Deixa un comentari