Dimarts 8 de setembre: feina de despatx

balcoMatí de reunions i feina administrativa on vull destacar una reflexió i un fet concret.
La reflexió és que estem a dos dies d’iniciar una campanya electoral diferent i molt important. Fa pocs mesos que venim d’una campanya electoral municipal i ara entrem una campanya decisiva pel nostre futur.
Quan ha arribat la informació, com a partit, de cara a aquestes eleccions, no he pogut evitar un somriure: per ser interventors és necessari un certificat de l’Ajuntament (redactat i signat pel secretari) conforme els que faran d’interventors estan inscrits al cens. Aquest certificat, que pot semblar molt senzill, va ser impossible d’obtenir per part del que era secretari a l’Ajuntament de La Bisbal fins el juny de 2015. El secretari va contestar per escrit afirmant que ell no havia de fer aquest certificat.

Al final, els representants de CiU del Baix Penedès van haver d’anar a la Junta electoral a Tarragona explicant el cas i demanant una solució. Per sort, la Junta electoral va poder fer els tràmits perquè, tot i no tenir aquest certificat, el grup de CiU a La Bisbal poguéssim tenir interventors en les eleccions municipals de maig de 2015.
Ara no passarà perquè tenim un secretari col·legiat que farà els certificats que corresponguin, si són necessaris, si els sol·licita un partit, sigui el partit que sigui.

El fet concret a comentar és el següent: recordareu molts que l’Ajuntament tenia un faristol per discursos, …. on al davant hi havia la cara de l’ex-alcalde en blanc i negre. Doncs aquest matí hem buscat aquest faristol per treure el personalisme i poder-lo utilitzar en la celebració de la Diada comarcal del Baix Penedès a La Bisbal el proper dijous 10 de setembre. De moment no l’hem trobat però demà seguirem buscant. No crec que ningú el tingui a casa seva…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

One Comment

  1. josep pros 9 de setembre de 2015 1:37 am Respon

    Son temps de canvis. El municipal ja ha començat, ara anem pel nacional.

    http://Imesqueentrobaras

Deixa un comentari