Divendres 4 de setembre: reunions i inauguració d’exposició

Divendres al matí vàries reunions. Comentar la del servei de bus urbà, on hem acabat de perfilar els horaris per la temporada de 14 de setembre al juny de l’any que ve. Aquest bus seguirà fent l’horari de l’institut tan al matí com al migdia, per aquest motiu no coincidirà amb el primer bus que va al Vendrell però sí amb els dos següents.
El bus no farà el servei de bus escolar, ja que s’ha aprovat fer aquest servei amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, servei que compleix totes les normatives i comptarà amb monitors i cinturons de seguretat així com donar el servei a la urbanització de Santa Cristina. Per aquest motiu se suprimeixen les dues parades a les escoles però segueix vigent la parada del consultori, entremig de les dues escoles.

Exposicio Caste 1A les 7 de la tarda al CMC inauguràvem l’exposició de “Smiles for Nepal”, del Carles Castelló (Caste), el Xavi Mitjans i el Sergi Guasch, entre d’altres. Gran projecte de portar rialles als nens i nenes d’escoles i orfenats del Nepal, que van perdre pares i familiars en el terratrèmol que fa sacsejar aquelles terres. Vam comptar amb la presència de la presidenta del Consell Comarcal Eva Ma Serramià.
Veient les fotografies notes les rialles, l’esperança i la innocència d’aquells infants. Agraeixo a tot l’equip que ens faci partícips de la seva tasca de voluntariat amb els nens i nenes nepalesos per millorar el seu present i treballar perquè tinguin un futur millor.
Els animo també a què tornin al Nepal a continuar el projecte i a què, quan arribin, comparteixin aquestes vivències amb tots nosaltres.
Saben que tenen tot el nostre suport i la nostra admiració.Esxposició Caste
Vull compartir amb vosaltres la història d’unes nenes que surten en una fotografia i que em va impactar molt quan me la va explicar el Caste. Són dues nenes, a la fotografia faltava una tercera germana, que feia 24h que eren en aquell orfenat quan van arribar els voluntaris. El dia abans, havia mort la mare d’aquelles nenes a resultes del terratrèmol i el pare s’havia suïcidat. Les tres germanes quedaven totalment desemparades, veient com els havia canviat la seva vida en unes setmanes.
Amb les actuacions de pallassos, monitors, … aporten somriures a aquells infants.
Històries com aquestes et fan adonar que la vida et pot canviar en uns moments i que podem fer molt per ajudar a qui més ho necessita.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

  1. Víctor Puertos Díaz 5 de setembre de 2015 11:30 am Respon

    Magnífic, Agnès!!! Sobre tot l’ho del bus escolar.

  2. Agnès Ferré 6 de setembre de 2015 10:18 pm Respon

    Gràcies Víctor!

    http://agnesferre.cat

Deixa un comentari