Dimecres 2 de setembre: Junta de Govern Local

Nucli1Cada 15 dies hi ha Junta de Govern Local i avui és un dia d’aquests. Les administracions locals tenen 3 òrgans principals per aprovar i autoritzar: Plens, junta de Govern Local i Decrets alcaldia.
A La Bisbal tenim aprovades la majoria de delegacions d’alcaldia al Ple i a la Junta de Govern Local.

L’equip de govern, a la Junta de Govern Local, hem aprovat 9 punts dels que destaco:
* Aprovar 12 bestretes de subvencions de llibres. Correspon a famílies que, a través d’informe de Serveis Socials i proposta de la regidoria de Serveis Socials, no poden assumir el cost dels llibres escolars.

* Autoritzar l’ús de camins per batudes de porc senglar durant la temporada 2015/16.

* Donar compte de la participació dels tributs de l’Estat de la liquidació definitiva de 2013.
L’Estat finança una part dels ajuntaments amb part dels impostos que paguem els ciutadans. L’Estat fa uns avançaments d’aquestes quantitats i, quan ha fet la liquidació definitiva d’un any, abona o carrega la part sobrant o faltant a l’ajuntament.
En aquest cas, del 2013, ens van “abonar” 6.292€ de més que ara haurem de tornar.

* Aprovar un expedient de contractació de rènting per les 5 fotocopiadores municipals (3 a l’ajuntament, 1 al CMC i 1 a l’escola). Fins ara ja hi havia un rènting i ara, amb aquest nou negociat, ens estalviarem uns 200€ al mes.

* Abonament de 3.000€ del conveni de Joventut Bisbalenca
En el pressupost del 2015 estava aprovada la subvenció a aquesta entitat que s’entregava una part cada mes. L’any que ve és quan l’entitat ha de justificar aquesta subvenció.

* Aprovar uns cobraments de 1.000€ i escaig que rebem pel reciclatge de la recollida selectiva.

* Aprovar el pagament de 79.000€ de factures (factures que ja estaven aprovades) i aprovar factures per 83.000€ per pagar.
Quan vam entrar a l’Ajuntament estàvem prop dels 102 dies de període de pagament i ara ja ens estem posant al dia, pagant ja les factures de juny.

Un matí distret amb tots aquests temes!!

La tarda, com la majoria dels dimecres, l’he dedicat a urbanisme: entrades d’expedients, temes pendents, … Hi ha molta feina a fer que, de mica en mica, anem avançant per posar-nos al dia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

One Comment

  1. elisabet 3 de setembre de 2015 7:01 pm Respon

    Es molt trist com un partit català es vegi embrutat per una junta o equip k a banda de no ser de la terra i tenir ideologia diferent al partit que entre cometes defen.de un dia per altre i per tant sols interes economic faci part…massa incredulitat!!!!evidentment desde la *cúpyla*s hauria de fer neteja!!!

Deixa un comentari