Dilluns 31 d’agost: Ple extraordinari pel sorteig de les meses electorals

FotoBisbalAvui primer dia a l’Ajuntament després d’una setmana de vacances. Primer de tot anar parlant amb els regidors i regidores de l’equip de govern per posar-me al dia.
A les 11 del matí hem tingut Ple extraordinari pel sorteig de les meses electorals per les eleccions del 27 de setembre.
Ara el sorteig és automàtic: t’envien un CD amb les dades del cens electoral separats per cognoms, nivell d’estudis, … i apretant un botó ja et surten els titulars i dos suplents de cada membre de la mesa.
Entre avui i demà hem de notificar als que els hi ha tocat i, en cas que no hi siguin o que el dia de les eleccions puguin al·legar que no poden complir, s’haurà d’anar pels suplents.
A la Bisbal ara tenim 4 meses electorals, dues pel nucli, la Miralba, l’Ortigós i el Papagai, i les altres dues pel Priorat, Santa Cristina, Can Gordei, Esplai i la Masieta.
La novetat d’aquestes eleccions és el canvi de lloc dels col·legis electorals. Tradicionalment sempre ha sigut a l’Ajuntament i al local de davant l’Ajuntament. El problema d’aquest local és que no té accessibilitat per persones amb mobilitat reduïda i l’espai és molt limitat.
Per aquest motiu vaig proposar a la resta de l’equip de govern de canviar-ho al gimnàs de l’escola nova, i així serà!

Després hem acabat de concretar els actes per la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, els dies 10 i 11 de setembre. Aquest any la Bisbal organitzem la Diada Comarcal, a través del Consell Comarcal del Baix Penedès. Cada any s’ha celebrat en un poble diferent de la comarca però a la Bisbal té un significat especial aquest any, ja que durant els últims 8 anys hem estat “apartats” dels serveis comarcals per decisió de l’antic equip de govern. Amb la organització d’aquesta diada comarcal és un pas més en tornar a la “normalitat”.
Quan la presidenta Eva M Serramià m’ho va proposar, no vaig dubtar ni un moment!! Primer tocava comentar-ho a l’equip de govern i després confirmar-ho.
Doncs avui, amb la Regidora de Cultura Judith Vidal, hem acabat de perfilar tots els actes.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari