Divendres 21 d’agost

Aquest divendres al matí he rebut l’escrit del Caste sobre les activitats que organitzen pel cap de setmana del 4 i 5 de setembre. És una gran notícia! Dimecres ja hi vam parlar i avui ha arribat tota la informació.
El Caste junt amb altres persones, participen del projecte Jo esportista solidari i van anar fa quasi un any al Nepal a fer muntanya però sobretot a visitar els nens i nenes del Nepal que ajuden a través de projectes solidaris.
El Caste té arrels de Maquinensa i l’Ajuntament va col.laborar en l’expedició. La Bisbal no, ni hi va participar ni hi ha col.laborat fins ara.
Arran dels terribles terratrèmols del Nepal, el Caste junt amb altres, entre els que hi havia el bisbalenc Sergi Guasch, van tornar al Nepal amb pallassos sense fronteres per ajudar a aquells nens i nenes que havien visitat feia uns mesos. A partir d’aquí estan acabant un documental que és el que presentaran al CMC de la Bisbal el proper 5 de setembre, aquesta vegada amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Divendres al migdia vaig parlar amb un enginyer del Departament de carreteres de la Generalitat. A part d’exposar-li la gran problemàtica de la carretera al pas del Clot de l’hora, que separa el terme de la Bisbal sense accessos, i el nou accés pel “pont de la Casilla” on ja hi han hagut 4 accidents dels quals 1 de mortal, ens van plantejar dos temes importants i factibles que ja us explicaré més endavant.

Albinyana1Al vespre vam anar al pregó d’inici de festa Major d’Albinyana amb el bon amic Quim Nin. Va ser un gran pregó a càrrec d’en Xavier Grasset que va fer un repàs per la història d’Albinyana i pel significat de les festes majors. Després del pregó van començar els castells amb els Nens del Vendrell i els Nois de la Torre.Albinyana2
Aquest és un cap de setmana de festes majors: Albinyana, la Juncosa i l’Arboç. Podeu triar!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari