Dijous 20 d’agost

Temes administratius i d’atenció als bisbalencs, aquest és el resum del dia.

Nucli1Els temes administratius no s’aturen per vacances: factures, expedients, …
El que em sap greu aquests dies és no poder atendre tothom qui demana hora de manera immediata.

Hi ha persones que demanen hora per demanar feina. Els vaig trucant dient que fins ara es contractava a dit però que el nou equip de govern volem fer les coses bé i donant opció a tothom, que tothom qui compleixi els requisits pugui presentar-se. No és un tema per ja mateix però hi estem treballant.

Altres persones demanen hora per problemes amb el servei d’aigua. He atès veïns en aquests dos mesos però encara en queden per atendre. Espero posar-me al dia les primeres setmanes de setembre! Amb el tema d’aigua, com que hi ha la concessió amb Aqualia, derivem tots els casos a l’empresa i fem el seguiment des d’aquí.
També hi ha els temes urbanístics, de queixes, ….

En aquests dos mesos i mig d’estar al govern, amb festes entremig, no he pogut atendre a tothom amb la rapidesa que voldria però és un dels meus objectius!! i que espero aconseguir aviat.

 

Share

Deixa un comentari