Diumenge 16 i dilluns 17 d’agost

Després de tres dies intensos de Festa Major, el cansament comença a sortir! És un cansament agraït després de veure que tothom disfruta de la festa, que tenim unes grans persones i entitats que organitzen activitats i que les cares de felicitat i alegria demostren que és una gran Festa Major!

TòmbolaEl diumenge va ser de descans fins al migdia, quan el “Ferreret” Dalí va oferir a tots els nens i nenes més de 100 articles a la seva tòmbola!
A la tarda hi havia activitats per tots els gustos:
Escalada i tirolines per la canalla, organitzat per la Bisbal Vertical. Tot un èxit de participació i organització, que va acabar amb un berenar de xocolata desfeta.
També hi havia concert en homenatge al Joan Ferré, gran amant de la música i de la Bisbal. Un concert extraordinari i emocionant!Coral
A la tarda es va jugar el segon partit de futbol de la Festa Major, amb Joventut Bisbalenca i CF Bellvei. Partit de futbol de nivell amb victòria de l’equip local!

Després d’aquestes tres activitats, tothom cap al ball de tarda amb l’orquestra Selvatana, la pista plena de gent ballant.
A la nit la Ruth López maquillava abans del ball de nit, gran professional!
L’orquestra Selvatana ens va obsequiar amb un excel.lent concert i ball amb gran èxit de públic.
Per qui no en té mai prou, la festa va continuar amb Holi Colors, festa de música, llum i colors amb el Jordi Fernández i el Kta.

Dilluns al matí, res de descans!! Gimkana familiar organitzada pels Esventats amb més de 100 participants. Felicitats Esventats per la organització!! Eren 9 proves a diferents indrets del poble, acabant amb una exhibició de ball de cada grup. Només veient les cares dels participants i el públic, entenies que aquesta Festa Major es pot resumir en tres paraules: PARTICIPACIÓ, ALEGRIA I BON AMBIENT!

EscacsDilluns a la tarda escacs a la fresca amb el grup d’escacs de la Societat. Feina 8 anys que no es jugava per la Festa Major i va ser tot un èxit: 21 taulers plens, amb més persones esperant! Van ser simultànies on els contrincants eren el Toni Cornellà i el Joan Solé. Els jugadors participants anaven dels 6 al 78 anys.

Després de jugar, cap a ballar swing amb el grup Avoi Jaçç Quartet i Penedès Swing. Res millor que un bon ritme per acabar el dilluns!Swing

Share

One Comment

 1. jferrec 18 d'agost de 2015 4:26 pm Respon

  Sóc conscient que potser no queda gaire bé, però com que és cert, ho engego.
  Avui, Dia del Gos, hem anat al Vendrell a fer diferents coses. Amb aquestes, ens hem trobat amb el Pell (antiga Llibreria del Carrer Alt)amb qui ens coneixem des de que érem joves.
  Quan ens ha vist, com que sap que som de la Bisbal, ens ha etzibat: “Ara sí que deveu estar tranquils a la Bisbal!”
  Resumeixo: Sense haver-nos identificat com a pares de l’Agnès, ens ha fet varis comentaris de gent del Vendrell que expressaven la seva satisfacció pel canvi de govern municipal. Ho deixo així, sense especificar les diferents adjectivacions referents als Suses.

  http://josepferre

Deixa un comentari