Dimarts 18 d’agost: últim dia de Festa Major

Avui dimarts al matí encara hem treballat per la Festa Major: ens hem reunit el jurat del concurs de fotografies d’Instagram per escollir els guanyadors.

El jurat està format pe l’Esther Vives (representant del Grup de Gegants i Grallers de la Societat), la Maria Rovira (representant del Ball de Diables), la Rosa Castro (representant dels Esventats), el Feliu Gil (regidor de Festes) i jo. La Rosa no ha pogut venir perquè estava treballant però a través dels wasaps ho hem arreglat!
InstagramHa sigut molt difícil triar dues fotos guanyadores d’entre les 650 fotografies! Ha estat un èxit de participació i de qualitat de les fotografies que esperem que continuï o se superi l’any que ve.
El premi triat per votació popular ha sortit de sumar els “likes” del Facebook i de l’Instagram.
Una vegada escollits els guanyadors, hem anat al Centre Municipal de Cultura (el Feliu, la Leo, la Judith, el Kta i jo) a enganxar les fotografies i preparar-ho tot per l’entrega de premis de la tarda.

Futbol salaA les 4 de la tarda començava el torneig de futbol sala organitzat per joves de la Bisbal d’entre 14 i 16 anys. Molt orgullosa del jovent bisbalenc!! Aquests joves van venir a parlar amb la regidora d’esports perquè volien organitzar un torneig i per si l’Ajuntament els donaria suport. I tant!! és això un Ajuntament, al costat de les persones i, en aquest cas, donant suport a iniciatives dels joves.
Aquest torneig ha durat de les 4 a les 11 de la nit, amb 8 equips de joves d’entre 14 i 16 anys. Tot un èxit!

Terra i taulaEntremig, a les 7 de la tarda, hem assistit a la xerrada organitzada pel Jordi Pascual i l’AME (Associació micròtia espanyola), acompanyada d’una degustació excel.lent preparada pel col.lectiu Terra i Taula. Ens han acompanyat més de 130 persones!

 

PastanagaA les 8 del vespre hem fet l’entrega dels premis Instagram i els Esventats han entregat els dos premis del joc l’Assassí de la Pastanaga.

 

DegustacioDegustacio1públic

S’ha acabat la Festa Major! una Festa Major amb bon regust de boca per l’alta participació a totes les activitats i la gran implicació de les entitats de la Bisbal. Aquesta és la riquesa de la bisbal, no canvieu mai!!

Share

Deixa un comentari