Dijous 13 d’agost

Avui dijous comencem a escalfar motors per la Festa Major!
Qui han anat més de bòlit són els treballadors municipals perquè tot estigui a punt per aquests dies, tan al CMC per les exposicions com preparar l’envelat.

ProgramaFMAquesta tarda a les 7 hem inaugurat les exposicions: Senderistes, Joventut Bisbalenca, Museu municipal, Puntaires, Ball de Diables de la Bisbal i la Zara. Moltes gràcies a tots i totes per assistir, realment érem molta gent!
El que destacaria més és el bon ambient que es respirava, no ho sé descriure bé però era la il·lusió de tornar a gaudir de les festes on les entitats en són un dels motors, ambient de tranquil·litat, alegria i normalitat.

Hem pogut veure totes les exposicions amb explicació inclosa de cadascuna, tot un honor!!

He aprofitat pe recollir la pastanaga personalitzada, molt xula per cert!! per participar al joc de l’Assassí de la pastanaga, organitzat pels joves els Esventats. També hem portat els papers per apuntar-nos, tota la família, a la gimkana familiar del dilluns 17 d’agost al matí.

Ara només queda esperar que el temps ens acompanyi des de demà fins dimarts per poder gaudir de tota la festa.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari