Dimecres 12 d’agost

A un dia d’inici dels actes de Festa Major, s’ajunta la feina administrativa amb els preparatius!
Com que els dimecres és el dia que ve el secretari municipal, hem aprofitat per preparar l’ordre del dia de la Junta de Govern Local de la setmana que ve. Després tocava fer un esbós de l’ordre del dia del Ple ordinari de setembre que, tot i quedar un mes, ja el comencem a preparar.

Sabeu o us han explicat que el servei de vigilància ha canviat. Doncs bé, al web municipal i al facebook hi ha un comunicat informatiu que he penjat aquest migdia i que us recomano: Nota informativa.
A la tarda la regidora de cultura i jo hem anat al Centre Municipal de Cultura per veure si les exposicions que inaugurem demà ja estan a punt. El primer que hem vist són els vidres néts del CMC!! Pot sonar estrany però per desgràcia no perquè hi ha varis vidres que són fixes i no es poden obrir, i que per netejar-los per fora fa falta llogar una plataforma. Doncs bé, alguns dels vidres tenien una massa enganxada llençada per alguns forassenyats, des de feia més de 2 anys.
És un bon començament veure els vidres i tot l’edifici ben nét!
Les puntaires ja tenen tota l’exposició a punt. Els Diables l’estaven arreglant i, quan marxàvem, han arribat els senderistes a preparar-la. Ara falta que la Zara posi a punt la seva exposició i tot estarà a punt per la inauguració de demà!

12agost

Per acabar el dia, què millor que participar a l’acte organitzat per l’ANC de La Bisbal. Una taula rodona on 10 bisbalencs i bisbalenques de diferents edats i procedències, han donat el seu testimoni de com ha de ser el nou país i perquè hem de ser un nou país. Molt interessant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Zara Zaranoia 13 d'agost de 2015 2:35 pm Respon

  La Zara ho ha deixat tot llest aquest matí. Com sempre m’agrada penjar els quadres el mateix dia que s’inaugura l’exposició, fins ahir a la nit encara pintava =P
  M’he emportat un susto per aixó, al arribar a la sala on he penjat els quadres. HI havia un mirall enorrrrrrrrrrrrrme… Com aquesta sala la conèc de pam a pam ja havia pensat mentalment com organitzar els quadres, però he hagut d’improvitsar.
  He de dir, que em sembla que aquest mirall fa que la sala perdi el seu encant… se que ès perquè la gent fa activitats… però aquesta sala es tan maca… He trobat les parets fetes caldo… es clar, feia vuit anys que no les veia.
  I també, he estat a l’Ajuntament!!!
  Mentre hi era pensava… i ho he dit en veu alta… Ay si quelcom que jo em sé em veiès aqui ara mateix… jejejeje
  Moltes gràcies per demanar-me que torni a participar de la Festa Major. Ho trobava molt a faltar =)
  Espero que us agradin els meus quadrets =)

  http://www.zaranoias.com

Deixa un comentari