Dimarts 11 d’agost

Avui dimarts he començat amb feina administrativa de signar factures per aprovar-les a la propera Junta de Govern Local. Cada regidor/a dóna el vist-i-plau a les despeses de la seva regidora.

A les factures que tenia per signar encara n’arriben de l’anterior equip de govern. N’hi ha una en concret que m’ha sorprès i indignat alhora:

FraComiatAlcalde(escrit literal) “Fulletons escrit despedida alcalde. Impresos a color a les dues cares, en paper estucat brillant de 130gr”, 2.300 unitats que puja un total de 811,52€

És un escrit on l’alcalde explicava els motius pels quals no agafava l’acta de regidor. El contingut no el comentaré. Reconec que quan vaig rebre a casa el paper en A3 el dia abans de la presa de possessió del nou equip de govern, el primer que em va venir al cap és quant hauria costat el paper!

Hi ha una gran diferència entre fer i repartir aquesta carta el 12 de juny i el 15 de juny: que el 12 de juny paguem tots els bisbalencs i bisbalenques aquests 811,52€ més les hores dels treballadors municipals de repartir-ho i que el 15 de juny s’ho hauria de pagar i repartir ell.

Després de signar aquesta i altres factures i documentació, ens hem reunit el jurat del concurs Instagram de la Festa Major.

És el primer any que s’organitza un concurs de fotografies de la Festa Major per Instagram, però a l’Ajuntament tenim la sort de comptar amb el Kta que és especialista en aquests temes!

Ens reunit el Feliu, regidor de Festes, el Kta com a tècnic municipal, una representant dels Esventats, una representant del Ball de Diables i una representant dels Geganters i Grallers de La Societat. Esperem que aquest concurs tingui molt bona acollida i que l’any que ve puguem fer la segona edició.

Hem pogut aclarir dubtes i ara només cal que comenci la Festa i que ens envieu moltes fotografies!!!

Al migdia, abans de marxar cap a casa, m’he reunit amb la brigada municipal. Grans professionals que aquests dies treballaran perquè ho tinguem tot a punt per la Festa Major.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

  1. josep pros 11 d'agost de 2015 7:23 pm Respon

    Si et poses a gratar a fons estic convençut que et sorprendras moltes vegades. Era casa seva i pagava amb els diners dels altres.
    Quin/s grans bisbalencs

    http://Imesqueentrobaras

Deixa un comentari