Dilluns 10 d’agost

Aquest dilluns és especial perquè encarem els últims quatre dies abans de començar la Festa Major!
Avui he repassat amb el regidor de festes i varis treballadors, tots els actes de la Festa Major per encarregar les ampolles d’aigua pels castells, el cava, les taules i cadires que fan falta, a quin acte farà falta equip de so, …
Tot ha d’estar preparat per la festa!

A part dels últims preparatius, també he seguit preparant notícies per la propera revista municipal que sortirà al mes de setembre. Aquests dies cada regidor preparar notícies i fotografies.

CandidataSíLa tarda ha estat de partit: reunió de CDC al Vendrell on un dels temes era les eleccions del 27-S. I a l’arribar a casa m’he inscrit com a candidata número 42288 a la llista de Junts pel Sí, que vol arribar a ser la llista amb més candidats!

La independència de Catalunya no era un tema que compartís al 100% fins fa pocs anys. Veure que et tanquen les portes, que no reps el que pertoca per llei entre d’altres, et fa replantejar moltes coses. Totes les opcions són respectuoses i la meva és d’integrar, respectar i treballar junts per un país millor, sense renegar de ningú.

Aquesta llista única pel Sí integra CiU i ERC. A nivell local és diferent i per una senzilla raó: els regidors d’ERC de la Bisbal i la gent que els envolta.
Amb tot el que he passat a nivell personal (familiar i amics) i polític per les accions i paraules de molts dels regidors i ex-regidors d’ERC,  no podem anar junts però no serà cap impediment per seguir treballant per aconseguir un país millor!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari