Seguim en contacte!

FotoBisbalAquest bloc el vaig començar a escriure el gener de 2015 com a regidora de la oposició, explicant les notícies de Plens municipals, d’acords de l’equip de govern, accions fetes pel grup de CiU, programa electoral per les municipals, …

En aquests 50 dies de govern a l’Ajuntament ja hem obert les portes a la informació i la transparència a través del web municipal, la pàgina del Facebook de l’Ajuntament, el servei eBando, el Twitter i la nova revista municipal que sortirà el mes de setembre.

A partir d’ara canvio l’enfocament d’aquest bloc, convertint-lo en un diari on explicaré el meu dia a dia com a alcaldessa i consellera comarcal. Seguiré explicant també les activitats que organitzem des del grup de CDC de La Bisbal.

Espero que el gaudiu i el compartiu com fins ara!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari