Bon govern a l’Ajuntament de La Bisbal!

Comparteixo amb vosaltres el discurs després de prendre possessió del càrrec d’alcaldessa:

VaraLa vara d’alcalde és símbol de comandament, d’autoritat però per mi és símbol també de servei, de servei a la Bisbal.

Aquest mes de març ha fet 10 anys que vaig agafar la vara d’alcalde de la mà d’en Joan Poch, que estava malalt. Tenia 32 anys, estava embarassada i feia just dos anys que era regidora.
No era cap de llista ni tenia experiència ni coneixements en la política local però l’equip de govern vam tirar endavant projectes importants: l’Institut, l’escola nova, el projecte del consultori, …


Aquells 4 anys van ser molt durs perquè alguns dels regidors que ara esteu a la oposició més els dos que, per covardia han renunciat a ser regidors, vareu escriure una de les pàgines més fosques de la Bisbal: insults, mentides, males maneres, casserolades i moltes més actuacions mogudes per l’odi i les ànsies de poder.
D’aquells anys vaig aprendre a ser més forta i també vaig aprendre a com no s’havia de fer oposició.
En els 8 anys a la oposició el grup de CiU hem treballat de valent per créixer, per aprendre i per estar preparats per aquests 4 anys que avui comencen.
Ara us he parlat del passat. Uns anys durs i difícils que no podem oblidar i que hem de treballar perquè no es repeteixin.

VotacióParlem del present: avui és un gran dia! Tan els 5 regidors de CiU com la regidora de Socialistes per la Bisbal estem compromesos a treballar per la Bisbal.
Ser alcaldessa i ser regidor és servir al poble, a tots els bisbalencs i bisbalenques.
La política no és dels polítics, la política és cosa de tots: vosaltres teniu la clau per triar les persones que han de dirigir la Bisbal, vosaltres sou els que treballeu per la Bisbal des de les entitats culturals, esportives i de joves.
DiscursAlcaldessaVull una Bisbal oberta, sense pors, on no hi hagi prohibicions a les entitats, sense amiguismes, i això ho aconseguirem!

Per tenir un gran futur hem de treballar amb èxit el present. Farem un Ajuntament transparent, participatiu i obert. Això no ho aconseguirem en 2 dies, però avui comencem aquest projecte municipal amb molt entusiasme.

El projecte de governabilitat per la Bisbal, amb el pacte signat entre Socialistes de la Bisbal i CiU està fonamentat amb polítiques d’ocupació i polítiques socials, passant per esports, joventut i cultura.

Aquesta setmana començarem amb les 3 actuacions més urgents per les dates en què estem: casal d’estiu, piscina municipal i transport escolar pel curs vinent.

públicPleAlcaldeTinc unes paraules pels regidors que estan a la oposició: benvinguts al consistori! Tant jo com els meus companys, us rebrem com a regidors o sigui, totalment al contrari de com hem estat tractats nosaltres aquests 8 anys.
I us demano 2 coses: que treballeu per la Bisbal amb respecte i que sigueu persones.

Als regidors i regidores de l’equip de govern us vull felicitar, som un gran equip i estic convençuda que farem molta feina i ben feta.

Share

One Comment

  1. Julio 25 de juny de 2015 10:32 pm Respon

    Muy bueno el discurso!!

Deixa un comentari