Quatre paraules per quatre anys!

Ajuntament1S’acaba una etapa i en comença un altre! Quatre anys passen molt de pressa i alhora són intensos!
El 2011 vam engegar una legislatura els 4 regidors: Ferran, Ma Carmen, Pere i jo. Una legislatura on hem treballat molt per la Bisbal i per aconseguir un Ajuntament més transparent i just.
És molt difícil aconseguir-ho amb un alcalde i equip de govern que es diuen d’ERC però que són cacics, totalitaris, no miren els interessos generals i no tenen cap problema en utilitzar la demagògia i menysprear amb mentides i faltes de respecte a nosaltres. I què a més el partit el deixa fer…

EQUIP: la primera paraula que defineix aquests 4 anys. Havíem treballant junts durant la campanya i hem format un gran equip!
És molt fàcil quan tens de cap de llista el Ferran, i de regidors la Ma Carmen i el Pere. Sempre hem tractat els temes en grup, respectant les opinions i mirant pel millor per la Bisbal.

AMISTAT:quan passes per situacions difícils i impensables i veus que tens els companys al costat, això és amistat! Som d’edats diferents, de sectors professionals diferents però ens ha unit el treballar per una Bisbal millor.

COMPROMÍS: quan en un Ple t’insulten, et falten al respecte o utilitzen la demagògia, et passen pel cap moltes coses: plegar, pensar perquè aguantes tot això?, com és que ningú fa res?, perquè a mi?, … però no saps com i treus una força de dins que et fa veure que l’únic que busquen és això. Busquen que ens desanimem, busquen dividir-nos i volen aconseguir que desapareixem.
I perquè? perquè els hi fem nosa, perquè no es poden permetre que “descobrim” tot el que ha fet aquest equip de govern …
Però el compromís, saber que representes 500 persones que ens van donar la confiança, fan que hi siguem, que no ens deixem vèncer per mentides i demagògia d’uns que es diuen “representants del poble”.

TREBALL: quan entres de regidor, saps que hauràs de treballar i molt! però fins que no hi ets, no t’ho penses! És una feina que es fa a gust i que, en equip, porta satisfaccions.
Jo fa 12 anys que vaig entrar a la política municipal i vull agrair l’esforç i treball dels primers companys de legislatura: Joan Poch, Esther Vives, Cristina Gil, F.Xavier Naharro, Josep A. Pedrosa i Montse Vives. Són uns anys que no es pot explicar el que vam viure i el mal que van fer la majoria de membres de l’actual equip de govern. Sí, van fer mal però ara no és el moment d’explicar-ho.
Agrair també al Josep Ma Català, regidor de la legislatura 2007/2011, quan ens vam trobar tots dos sols després que un tercer regidor de CiU fos trànsfuga, legislatura molt dura!

I ara agrair també al Ferran, Pere i Ma Carmen aquests 4 anys de legislatura! Molt i molt durs!
MaCarmenI un agraïment molt especial a la Ma Carmen Burgos. El que ha hagut de suportar per una difícil situació personal, no ho pot entendre ningú més que ella. És una dona forta, emprenedora i amb molt sentit de l’humor. No canviïs mai Mari!
En aquesta legislatura no ens acompanya com a candidata però segueix dins al grup! Segueix treballant per aconseguir aquesta Bisbal que tots volem, i que ens ha de fer sentir orgullosos de ser bisbalencs i bisbalenques.

Per acabar els agraïments no em puc deixar la parella, fills, pares, amics, … que ens acompanyen en aquest viatge!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

One Comment

  1. jferrec 6 de maig de 2015 12:36 pm Respon

    Molt esquemàtic però molt clar i català. Qui ho vulgui, podrà llegir més coses de les que has posat.
    Qui no vulgui, no.

    http://josepferre

Deixa un comentari