Gràcies per acompanyar-nos en la presentació!

Sala2Agnès1Avui hem presentat la candidatura per les properes eleccions municipals del 24 de maig.

Sou més de 200 persones les que ens heu acompanyat, moltes gràcies!
Quan reps el suport de tants bisbalencs i bisbalenques, te n’adones que aquest viatge val la pena! Que és un viatge que hem de fer tots junts!

12a16

Que el dormir poc, el pensar sempre què podem fer millor per la Bisbal, el passar hores i hores treballant amb els regidors i el grup, té els seus fruits!

17a21Realment el canvi és possible i és gràcies a aquest grup de persones que estimem el nostre poble i volem el millor. Perquè creiem que el govern de les bones persones és possible i que cal un Ajuntament transparent, participatiu  i al costat de tots i totes.

Avui la candidatura estàvem nerviosos, sempre impressiona estar dalt un escenari 7a11davant de tanta gent!I vull aprofitar per felicitar a tots els candidats i candidates per donar-ho tot avui, per estar aquí amb alegria i entusiasme, això només és el començament del camí!!

Som veïns i veïnes de La Bisbal que estimem el nostre poble, la nostra vila, i estem convençuts que es pot governar d’una manera diferent.

1a6Creiem que un Ajuntament ha de governar amb valors ètics i polítics: honestedat, respecte, humilitat, empatia, servei, disponibilitat, participació, diàleg, proximitat, …

Un poble es governa amb la gent del poble, amb persones que no necessiten entrar a l’Ajuntament per aconseguir una feina, amb persones d’edats diferents, de feines i estudis diferents.

La candidatura de CiU estem preparats per governar, portem més de 8 anys treballant per aconseguir una Bisbal millor, una Bisbal amb oportunitats per tothom, i ho podem aconseguir si ens hi ajudeu!!Agnès3

En resum, amb passió per La Bisbal!

Share

Deixa un comentari