Ple extraordinari preparant les municipals de maig

Estem a un mes i dos dies de les eleccions municipals del 24 de maig i comencen els preparatius: llistes, interventors, locals per mítings, …

Hem rebut la convocatòria per un Ple extraordinari, pel dimarts 28 d’abril a les 10 del matí:

convocatòriaEl primer punt és el sorteig per les meses electorals. A La Bisbal hi ha 4 meses electoral:
– Dues a l’Ajuntament: voten el nucli, Ortigós, Papagai i la Miralba
– Dues davant l’Ajuntament: voten el Priorat, Can Gordei, Esplai, la Masieta i Santa Cristina

Aprovar el model de declaració de béns patrimonials i de declaració de causes de possible incompatibilitat, també és signe que s’acosten les eleccions. Són els documents que hem d’omplir els regidors/es quan s’acaba el mandat i els nous regidors/es quan comença el nou.
És un document on hem de posar tots els béns immobles, dipòsits, préstecs, … dels que som titulars i també declarem si tenim alguna causa o no d’incompatibilitat en el càrrec.
Són fets molt marcats i definits per la llei.

El segon punt de l’ordre del dia és el que no té a veure amb les municipals: Reglament regulador del servei públic municipal d’activitats de lleure i esbarjo del casal d’estiu per a nens i joves de la Bisbal del Penedès.
No tenim encara la documentació però suposem que és un reglament per regular un servei que fa uns anys que s’ofereix directament des de l’Ajuntament però que no tenia cap reglamentació del servei.

Seguim tenint els Plens a les 10 del matí, tot i que els regidors de CiU portem vuit anys demanant que siguin a la tarda. Sabem que és en horari laboral però us animem a assistir-hi si us és possible!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari