53.000€ a la piscina municipal però sense aigua calenta a les dutxes

Pels pagaments que hem pogut veure de 2014, s’han pagat 53.000€ per tenir platja a la piscina:
Piscina14.555,00€ sorra i obres per fer la “platja”
26.598,60€ posada en funcionament
3.250,00€ fustes
548,00€ reparacions
241,00€ materials varis
463,00€ dutxes
5.009,00€ para-sols
973,00€ gandules
448,00€ abonaments

Però les dutxes dels vestuaris i els lavabos estan igual que fa 8 anys: no s’hi ha fet res i convé una renovació. Fa falta que hi hagi sempre aigua calenta a les dutxes i ara, s’escalfa l’aigua amb una bombona de butà que quan s’acava es triguen dies a substituir.
Als lavabos també els convé un bon manteniment.
No hi ha guixetes i aniria molt bé sobretot pels usuaris habituals.

Però, és clar!! Això no llueix. Arreglar vestuaris, aigua calenta … No es veu a simple vista i no et pots posar medalles, que és una de les coses que agrada més a l’equip de govern de Puigibet!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

One Comment

  1. Prou 5 de març de 2015 5:11 pm Respon

    Si ho tinc ben entès, l’estiu passat es va cedir el manteniment de la piscina a Aqualia. Ho dic perquè amb sembla una exageració el cost de mes de 26.600 € per la posta en marxa de la instal·lació. De ben segur que tenim empleats a l’ajuntament que serien capaços de fer-ho prou be i sens dubte mes barato. Respecta a la platja, bonica sí, però una aberració el seu cost i fins i tot no crec que sigui la millor manera per tindre un màxim de salubritat en una instal·lació publica i fa un flac favor per mantenir la qualitat de l’aigua de bany; i d’altre banda, el seu cost en aquest moments de necessitat de moltes famílies es podia utilitzar per alleugerir alguns dels seus problemes. O si mes no potser hauria estat mes lògic destinar els diners per arreglar i millorar els serveis de dutxes (aigua calenta), i un bon manteniment general del conjunt de les instal·lacions. Hi han coses que no tenen explicaciò, no hi ha un pam de net.

Deixa un comentari