Viatge de l’alcalde i el regidor d’urbanisme a Palma: 400,00€

Són molts els papers que l’equip de govern fa repartir i omplen les nostres bústies, però en cap publiquen sous ni dietes cobrades de l’equip de govern.

Del 2013, que són les últimes dades a les que hem pogut tenir accés, es comprova que l’alcalde Puigibet va cobrar un sou  mensual de 2.235,68€ i unes dietes de 867,18€.

A què corresponen aquestes dietes?

96,02€ són de tiquets de pàrquing, autopistes, “tubos gasoil” i tiquets de bus dels mesos de febrer, març i abril de 2013:
DietesAlcalde
No hi consta cap explicació dels motius d’aquests desplaçaments.

 

 

 

El mes d’abril l’alcalde cobra 219,98€ de “Bitllets avió viatge Palma polítics”, on hi figura la compra de dos bitllets d’avió d’anada i tornada per l’alcalde i el Sr. Rivas pel dia de Sant Jordi del 2013.
Uns dies més tard hi ha un cobrament de 180€ de “Canvi dates bitllets avió regidors”, només per un canvi de data del mateix viatge.
Si és un error pel dia, no haurien de pagar ells de la seva butxaca aquests 180€?
El que no sabem és el motiu d’aquest viatge a Palma d’un dia. No hi ha cap explicació en la justificació de la despesa ni cap explicació en els Plens ni en els molts papers que ens arriben a casa.

L’útim cobrament és de 371€ el mes de juliol de 2013 per “Preparar rutes Benasque i entorns pel Casal Estiu”.
Quines són aquestes rutes? Cal que sigui l’alcalde qui les prepari?
Del perquè hi va anar ell i aquest cobrament, tampoc ho expliquen en els papers i diaris municipals.

Aquests diners els paguem tots els bisbalencs i bisbalenques i, per tant, tenen la obligació d’informar-nos i justificar aquestes despeses i explicar-nos els motius.
Ja sabem que el donar comptes a la ciutadania no és el punt fort de l’alcalde Puigibet i el seu equip de govern, però per què no ho fan? És que no volen o potser no ho poden justificar?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

  1. Manuel 3 de març de 2015 12:19 pm Respon

    sort que els alcaldes i regidors son voluntaris i amb l’ànim de servei al poble que si ho fessin pel sou podriem pensar malament com per ejemple que ells desideixin si es pioc o mol, així s’esccriu l’història

Deixa un comentari